Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Εκδηλώσεις λατρείας για τον Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες (pics+video)

Στους ρυθμούς του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, κινούνται οι ....
Σέρρες τις τελευταίες δυο μέρες.

Μετά τη χτεσινή επίσκεψή του στην Αμφίπολη και στη γενέτειρα των Καραμανλήδων, την Πρώτη, σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στο Οχυρό Ρούπελ.

Μαζί του σε όλες τις στάσεις του σπάνιου αυτού... οδοιπορικού, ο συνονόματος ξάδελφός του και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και στους τρεις άνδρες δόθηκε η ευκαιρία να τα πουν αναλυτικά αυτές τις δυο μέρες όχι μόνο βέβαια για την Αμφίπολη και το Ρούπελ, αλλά για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί της απολύτου εμπιστοσύνης του τόσο τον ξάδελφό του, όσο και τον κ. Τζιτζικώστα.

Η υποδοχή πάντως των Σερραίων ήταν ενθουσιώδης και δε έλειψαν οι εκδηλώσεις λατρείας ορισμένων που τον έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους.fonh.gr, epilogestv, voria

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.