Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Στα κάγκελα οι οπαδοί του Σώρρα για τη φυλάκισή του !

Πάντως το να καταδικάζεται σε  φυλάκιση με αναστολή ο υπεύθυνος εταιρείας διανομής ηλεκτρονικού ρεύματος, που....
καταχράστηκε 200 εκατομμύρια ευρώ και σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή ο Σώρρας, ΔΕΝ είναι δικαιοσύνη!

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο "απένταρος με τα 600 δις" καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή και αυτή την ώρα καταζητείται για να οδηγηθεί στις φυλακές, μαζι με τη σύζυγο του, δυστυχώς για τα παιδιά τους.
Οι οπαδοί του, πιστοί στον Θεό τους, βλεπουν όπως πάντα "πολιτική δίωξη εναντίον όλων των Ελλήνων" και γράφουν (όπως πάντα κεφαλαία!):

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ...ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Τ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ...Η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ...ΟΥΣΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ ...ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!
Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.
ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΚΙΝΑ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ,ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ....
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ!!!!
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ...ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΣΚΕΕΦΤΕΙΙΙΤΕΕΕΕ
Πάνος Σώζος
ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ....
ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 600ΔΙΣ $ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ?? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
ΕΧΟΥΜΕ 115,5 ΤΡΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ??
ΕΧΟΥΜΕ 5,5 ΤΡΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ??
ΕΧΟΥΜΕ 100 ΔΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ??
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΦΕΚ 234 14/12/2016 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ - 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΤΩΧΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ??
Ο ΝΟΜΟΣ 4389/2016 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ??
ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΑΛΛΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΛΟΓΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ?
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ...ΠΑΡΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΤΕΛΟΣ .
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ .
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.