Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Αισοδοξία για το μέλλον της ΜΕΒΓΑΛ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι,

συνεργάτες και φίλοι της τοπικής κοινωνίας,

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. «Ο ΑΞΙΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια την ικανοποίηση του με αφορμή την πλήρη εξόφληση όλων των παλαιών οφειλομένων δεδουλευμένων, όπως συμφωνήθηκε με την Διοίκηση της Εταιρείας. Δεν τρέφουμε αυταπάτες και γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την ανασυγκρότηση της Εταιρείας είναι μακρύς και επίπονος. Οι εργαζόμενοι έκαναν θυσίες είχαν όμως πίστη στην Εταιρεία και έκαναν ότι ήταν δυνατόν από πλευράς τους να την κρατήσουν ζωντανή. Πολλοί, όπως το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η ΓΣΕΕ και η τοπική κοινωνία, μας συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια μας αυτή και τους ευχαριστούμε!
Κάποιοι άλλοι, επιδιώκοντας άλλους σκοπούς, μας χλεύασαν, μας λοιδόρησαν, μας κατασυκοφάντησαν, κρυμένοι πίσω από ηχηρά συνθήματα και επαναστατικούς αλλαλαγμούς που προφανέστατα εξυπηρετούσαν κομματικές και άλλες επιδιώξεις αλλά όχι το όραμα των εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ.
Και αυτό φάνηκε περίτρανα εκ του αποτελέσματος! Η Εταιρεία είναι εδώ, διεκδικεί την θέση που της αρμόζει στον δρόμο προς την ανασυγκρότηση της.
Και θα το πετύχει!
Η ΜΕΒΓΑΛ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ.
Αυτό αποτελεί κοινό στόχο των εργαζομένων και των μετόχων που πιστεύοντας στην δυναμική της Εταιρείας συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δίνοντας οξυγόνο στην Εταιρεία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.
Είμαστε στο πλευρό της νέας Διοίκησης για την άμεση επιτυχή έκβαση των διεργασιών που συντελούνται με τα τραπεζικά ιδρύματα, που θα συμβάλλουν ώστε να προχωρήσει η Εταιρεία μας σε πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης, για το καλό των εργαζομένων, των γαλακτοπαραγωγών, των προμηθευτών, των πιστωτών, όλων των συνεργατών μας και της Βορειοελλαδίτικης οικονομίας ευρύτερα. Για να ξαναδούμε την ΜΕΒΓΑΛ δυνατή, κραταιά, ηγέτιδα στον χώρο της, μια ΜΕΒΓΑΛ που θα διασφαλίσει τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας και θα ανακτήσει αυτές που χάθηκαν!

Κουφάλια 3/03/17
Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. «Ο ΑΞΙΟΣ»
Το Δ.Σ.