Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Λαμόγια το ζεύγος Κλίντον, πνιγμένοι στα σκάνδαλα

Νοίκιαζαν το υπνοδωμάτιο του ...
Αβραάμ Λίνκολν για 400.000 δολάρια την βραδιά!

Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να έχασε τις εκλογές (παρά την σε απίστευτο βαθμό αβάντα υπέρ της απ΄όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ) από τον Ντόναλντ Τραμπ και να αποτελεί πλέον μια συνταξιούχο της πολιτικής ζωής των ΗΠΑ, συνεχίζει όμως να απασχολεί την επικαιρότητα για λόγους οι οποίοι δεν την τιμούν. Μετά τα όσα έγιναν γνωστά για την ηλεκτρονική
αλληλογραφία της, ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει πως η σχέση της με τη διαφθορά μετρά πολλά χρόνια.

« Το ζεύγος Κλίντον είναι η επιτομή της απληστίας και της διαφθοράς» ισχυρίζεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ιστορικός Νταγκ Γουίντ στο νέο βιβλίο του, και για του λόγου το αληθές παρουσιάζει και τα απαραίτητα πειστήρια. Όταν ο Μπιλ ήταν ακόμα κυβερνήτης του Αρκάνσας, το φιλόδοξο ζευγάρι φρόντισε να ρίξει «γέφυρες» προς την Κίνα, απ΄όπου έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια παράνομων δωρεών. Η διασύνδεση έγινε σε ένα κινεζικό εστιατόριο, το Fu Lin, και ενδιάμεσος ήταν ο… μάγειρας.

Ως ένοικοι αργότερα του Λευκού Οίκου, οι Κλίντον πωλούσαν διανυκτέρευση στο ιστορικό υπνοδωμάτιο του Αβραάμ Λίνκολν, ζητώντας ακόμη και το υπέρογκο ποσό των 400.000 δολαρίων, ενώ, σύμφωνα με τον Γουίντ, 800 άτομα πλήρωσαν για να κοιμηθούν στο κρεβάτι του 16ου προέδρου των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, ο Γουίντ ασχολείται και με τις κατηγορίες της Χίλαρι για τις σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία, καθώς, όπως αναφέρει, και οι δικές της σχέσεις με την αυτοκρατορία του Πούτιν δεν ήταν άσχημες, εφόσον το ζεύγος ενθάρρυνε αμερικανικές εταιρείες να στηρίξουν τη Σκόλκοβο, τη ρωσική Σίλικον Βάλεϊ, η οποία σε αντάλλαγμα συγκέντρωνε εκατομμύρια δολάρια για το ίδρυμα Κλίντον!

Όπως δείχνει το βιβλίο αυτό, το ζεύγος Κλίντον αποδείχθηκε πολύ ικανό στην εξυπηρέτηση των οικονομικών τους συμφερόντων, μη διστάζοντας να εκμεταλλευτεί δεόντως και το υπνοδωμάτιο ενός προέδρου, ο οποίος αποτελεί σύμβολο στην επίσημη ιστορική διαδρομή
των ΗΠΑ. Ο χαρακτηρισμός «λαμόγια» ταιριάζει εξαίσια στο καταστροφικό για την ανθρωπότητα αυτό ζεύγος, μετά και την αποκάλυψη αυτή.

Μια αποκάλυψη, η οποία έπαιξε από ελάχιστα έως καθόλου σ΄όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, που «έθαψαν» για ευνόητους λόγους την είδηση αυτή και συνεχίζουν να ψάχνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω από τον Τραμπ προκειμένου να τα «φουσκώσουν» για ευνόητους λόγους.

http://www.crete-news.gr/

Οι πέντε φορές που το ζεύγος Κλίντον βρέθηκε αντιμέτωπο με σκάνδαλα

Τελικά… πεντάψυχο αποδεικνύεται το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον.

Αν και πέντε φορές… άρωμα τεράστιων σκανδάλων τους έχει περιβάλλει (πέρα από αυτό με τη Μόνικα Λεβίνσκι), εκείνοι κατάφεραν να βγουν λάδι.

1. Υπόθεση Γουάιτγουότερ 1992
Αν και η υπόθεση χρονολογείται από το 1978 και αφορά το ζεύγος Κλίντον, ήρθε στο προσκήνιο το 1992 όταν ο Κλίντον διεκδικούσε το Λευκό Οίκο. Αφορούσε επένδυση που είχε κάνει το ζεύγος σε ακίνητα και πιθανώς είχε αποκομίσει παράνομα κέρδη από αυτή. Η έρευνα που έγινε δεν απέδειξε κάτι, αν και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο σχήμα καταδικάστηκαν για απάτη.

2. Τράβελγκειτ 1993
Ένα χρόνο μετά του Γουάιτγουότερ ξέσπασε ένα ακόμη σκάνδαλο. Αμέσως μετά την άφιξή του στο Λευκό Οίκο επτά εργαζόμενοι από το γραφείο ταξιδίων απολύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ωστόσο, κάποιοι είπαν ότι οι Κλίντον τους απομάκρυναν για να βάλουν τους δικούς τους κάτι που δεν αποδείχθηκε από την έρευνα που έκανε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

3. Φονική επίθεση στη Βεγγάζη το 2012
Η επίθεση στη αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη όταν η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του πρεσβευτή Κρις Στίβενς και τρεις άλλους Αμερικανούς, προκάλεσε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες στην ιστορία του Κογκρέσου. Κατέληξε ότι η Κλίντον δεν είχε καμία ευθύνη.

4. Σκάνδαλο με τον ιδιωτικό σέρβερ
Παράλληλα με το σκάνδαλο με τη Βεγγάζη ξέσπασε και το σκάνδαλο με χρήση από την Κλίντον την περίοδο που ήταν υπουργός εξωτερικών ιδιωτικού διακομιστή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποια από τα οποία ήταν απόρρητα. Στην υπόθεση ενεπλάκη ακόμα και το FBI το οποίο έκλεισε την υπόθεση.

5.Οι δωρεές στο Ίδρυμα Κλίντον
Όσο η έρευνα για τα προσωπικά e-mails της Χίλαρι -και η εκτσρατεία για το χρίσμα των Δημοκρατικών- ήταν εν εξελίξει, πολλές υποθέσεις εναντίον της Χϊλαρι και της ομάδας της εμφανίστηκαν. Τον Ιανουάριο του 2011 το Fox News ανέφερε πως το FBI είχε επεκτείνει την έρευνά του στο Ίδρυμα Κλίντον αναφορικά με κάποιες ύποπτες δωρεές, με τα οικονομικά του Ιδρύματος να τίθενται στη διάθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου αναφορικά με την ύπαρξη παρατυπιών ή όχι.

http://www.dossier.gr/