Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Και μην ξεχνάτε ότι...

Βασική αποστολή του κράτους - το οποίο προσωποποιείται στους πολιτικούς που ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε- είναι να εξασφαλίζει την ευημερία των πολιτών. Πρώτη δουλειά των πολιτικών είναι απλά, να έχει λεφτά να ζει ο κοσμάκης.

Πώς μου ΄ρθε αυτή η σκέψη;


Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση:

«Ξαναγράφει» την Ιστορία ο Γαβρόγλου

«Ευκαιρία να μιλήσουμε για το πώς θέλουμε  να διδάσκεται στα σχολεία» δήλωσε ενώπιον της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Να «ξαναγράψει» την Ιστορία θέλει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.
Λίγα μόλις χρόνια μετά την αλήστου μνήμης προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας από τη Μαρία Ρεπούση και την ομάδα των εθνομηδενιστών, ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας σε ημερίδα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών της Ιστορίας,
Ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, μιλώντας ενώπιον των εκπροσώπων της κομματικής Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ότι «το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής θα ανοίξει τη συζήτηση σύντομα για τα προγράμματα σπουδών Ιστορίας», λέγοντας με ιδιαίτερο νόημα ότι είναι «ευκαιρία να μιλήσουμε για το πώς θέλουμε να διδάσκεται η Ιστορία» .

που μ΄έκανε να μονολογήσω:
"μα τι λες βρε σαχλαμάρα; Ο κόσμος πεινάει, οι περουσίες του έχουν εξανεμιστεί, 9 στα 10 μαγαζιά έκλεισαν, 1 στα 2 παιδιά του λαού μεταναστεύει κι αφήνει εδώ τους γονείς και παππούδες, 2.000.000 άνθρωποι δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ κι εσένα σε απασχολούν οι ιδεοληψίες σου για την ιστορία; Εξασφαλίστε πρώτα τα προς το ζην στο λαό και βλέπουμε και τις υπόλοιπες ηλίθιες ιδέες σας".

Β.Π.


Στο μυαλό του Γαβρόγλου και των ομοίων του, η κυρία με το "ΠΕΙΝΑΩ" είναι κάπως έτσι...