Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του κόμματος «Τελεία» στον νέο Αστυνομικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος.

Επίσκεψη στο Αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χθες Τρίτη 21 Μαρτίου κλιμάκιο του....
κόμματος «Τελεία» και συγκεκριμένα συναντήθηκε με το νέο Αστυνομικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη και τον Α’ Βοηθό Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο Μιλτιάδη Πουρσανίδη.
Το κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Β. Ελλάδος κ. Απόστολο Σπαθά και αποτελούμενο από τον πολιτευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Γκουσμπουνάρη, τον πολιτευτή Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου και το στέλεχος Κωνσταντίνο Μαλτά, ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ο κ. Δραγατάκης μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος της υπηρεσίας είναι να επιστρέψουν από τα γραφεία στους δρόμους όσοι περισσότεροι αστυνομικοί γίνεται έτσι ώστε να γίνει αποτελεσματικότερη η φύλαξη των πολιτών ενώ τόνισε ότι παρά την οικονομική δυσπραγία προσπαθούν ν αξιοποιήσουν τους πόρους του δημοσίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.