Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Το καλύτερο σχόλιο της χρονιάς στο ελληνικό διαδίκτυο

Το ιστορικό:

Στις 28/2 έληγε η προθεσμία για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ. Οι αρμόδιοι (τρομάρα τους...) ανακοίνωσαν στις 27/2 παράταση μέχρι 17/3. Στις 28/2 όμως διευκρίνισαν ότι η παράταση αφορά μόνο τον Ιανουάριο. Έπεσε "κράξιμο" και το μεσημέρι της 28/2, διέψευσαν την πρωινή τους ανακοίνωση και εξέδωσαν αυτή:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Μετά από απαίτηση επαγγελματικών φορέων και προκειμένου να διευκολυνθούν οι συναλλασσόμενοι παρέχεται η δυνατότητα υποβολής Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (ΑΠΔ), και καταβολής εισφορών, Δώρου Χριστουγέννων 2016 μαζί με τις εισφορές Ιανουαρίου 2017, έως την τελευταία ορισθείσα ημερομηνία στις 17 Μαρτίου 2017.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ

Οπότε, παραφράζοντας τα λόγια του π.αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού Θωμά Μάντζιου, στο πιο viral video όλων των εποχών, σχολιαστής λογιστικού site, γράφει:
Όσκαρ στον Παναγιώτη Πέτρου λοιπόν !

ΣΧΕΤΙΚΟ: Όπως αναμενόταν ! Οι γελοίοι του ΕΦΚΑ έβγαλαν νέα ανακοίνωση και τροποποιούν την τροποποίηση, που τροποποίησε την τροποποίηση !

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.