Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Εντός του Μαΐου τα πρώτα ειδοποιητήρια για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Θυμάστε που γράφαμε πριν από 10 μέρες "Ξεκινά η αποστολή ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα Ι.Χ. αλλά ...τον Απρίλιο". Σήμερα το πήγαν για ...Μάιο ! Κωμωδία !
Αναλυτικά:


Εκ νέου δέσμευση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την έναρξη αποστολής εντός του Μαΐου 2016 ειδοποιητηρίων σε κατόχους αυτοκινήτων που έχουν εντοπιστεί ανασφάλιστα, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, μετά από σχετικές συναντήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σε συνάντηση χθές του ΕΕΑ με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στην οποία έλαβε μέρος και η ΕΑΔΕ δια της Προέδρου της, κας Δήμητρας Λύχρου, ετέθη για μία ακόμη φορά το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων.
Σε μία ειλικρινή προσέγγιση του θέματος αναλύθηκαν οι πρακτικές παράμετροι της εφαρμογής του νόμου 4261/14 και αναδείχθηκαν οι προβληματισμοί και οι δυσκολίες της εφαρμογής του , παρ΄ όλα αυτά εδόθη εκ νέου η δέσμευση της Αρχής για την έναρξη αποστολής ειδοποιητηρίων εντός του Μαΐου 2016.
Αναμένουμε με καλή πίστη την υλοποίηση της δέσμευσης αυτής , έχοντας λάβει την κατηγορηματική διαβεβαίωση του Διοικητή της Γ. Πιτσιλή για την ύπαρξη πραγματικής βούλησης για την εφαρμογή του νόμου.

Ξεκινά η αποστολή ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα Ι.Χ. αλλά ...τον Απρίλιο
Άντε πάλι με τα "πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα" !

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.