Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΟΚ αν δεν παστελώνεις, θα βλέπεις τη διαφορά και θα παγώνεις

Απογοήτευσε για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ, που έχασε ....28 ευκαιρίες με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, όταν δεν κερδίζεις στην έδρα σου τον ΠΑΣ Γιάννινα και...
είσαι 2 βαθμούς πίσω απ αυτόν και 17 πίσω από τον Ολυμπιακό, απλά το βουλώνεις.
Δεν σου φταίει κανένα "σύστημα", καμιά "παράγκα", καμιά "εγκληματική οργάνωση" και ΚΥΡΙΩΣ δεν σου φταίνε οι μεταγραφές, όπως προφανέστατα ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ οι οπαδοί που δε λένε να καταλάβουν ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ΔΕΝ είναι το προφανές ! Δεν είναι "παίρνουμε έναν gamato φορ" και λύνουμε το πρόβλημα σκοραρίσματος. Πήραμε 100 τα τελευταία χρόνια ! Και δεν είναι θέμα ονόματος !

Δηλαδή, δεν παστέλωσαν σήμερα : Πέλκας, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ και Λέοβατς και πιστεύεις ότι αν πάρεις τον "φούφουτο" θα σκοράρει;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σκοράρει ο "φούφουτος" ειδικά, επειδή τον πήρες 5 εκατομμύρια;; 
Δεν το βαρέθηκες το έργο τόσα χρόνια; 

Κάθε τρεις μήνες φωνάζεις ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές, σου κάνανε μεταγραφές 80 εκατομμυρίων την τελευταία πενταετία και είσαι κάτω από ΠΑΣ, ΞΑΝΘΗ , ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Και οι 4 μαζί, δεν ξόδεψαν πάνω από 8 μύρια κι εσύ ξόδεψες 80 και είσαι από κάτω τους!
Τι σε κάνει λοιπόν να αγωνιάς (!) αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ τον Μέσι ή τον Χέσι;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ρε πασά μου ότι ο Μέσι ή ο Χέσι θα παίξει στον ΠΑΟΚ; 
Οι Γιάννενοι και οι Ατρόμητοι δηλαδή πήραν τους gamatoυς φορ που ονειρεύεσαι και σε κερδίζουν;

Είναι θέμα ονόματος και αξίας μεταγραφής λες η απόδοση; Δηλαδή, τον Πασχαλάκη , τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ που έπιασε τ άπιαστα τον ήξερες κι από χθες; Ή νομίζεις ότι είναι πιο ακριβός από τον Γλύκο; Πιστεύεις ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε τον Τζημόπουλο που σε φέρμαρε σήμερα, θα κέρδιζε; Αν σου λέγανε "φερνουμε στην ομάδα τον Τζημόπουλο", τι θα έλεγες; Δεν θα έβριζες; Δεν θα έλεγες "τέτοιους πουθενάδες μας φέρνεις ρε Ιβάν;" Κι όμως ! Ο Τζημόπουλος στο κάρφωσε ! Αυτός, που αν σου τον έφερναν στον ΠΑΟΚ θα έβριζες !

Πότε θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ πρέπει να ασχολείσαι με ονόματα; Είτε Μέσι λένε αυτόν που θα φέρουν, είτε Τραχανοπλαγιά, ξεκινάνε με τις ίδιες πιθανότητες να παίξουν μπάλα.
Μήπως ο Μπερμπάτοφ, βοήθησε τον ΠΑΟΚ περισσότερο από ότι ο Κοζορώνης τον ΠΑΣ; Αν σου λέγανε όμως ότι "φέρνουμε τον Κοζορώνη" θα έβριζες !

Είδες που ΔΕΝ κάνουν τα ονόματα τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Είδες ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν που πληρώνει ατάκα και επιτόπου, είναι πιο κάτω από τον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, που δεν είχε λεφτά για κάλτσες;

Μην αγχωνεσαι λοιπόν με τις μεταγραφες, μην πέφτεις στο "τριπάκι"  του "φορ περιοχής που θα γαμεί και θα δέρνει". Δεν υπάρχει αυτό το έργο στον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά ΔΕΝ κάνουν τον ΠΑΟΚ ! Μπορεί να σου κάτσει παικτάκι που πήρες με 300 χιλιάρικα και να σου βγάζει 20 γκολ τη σεζόν και μπορεί να χώσεις 10 μύρια για να πάρεις το "όνομα" και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.

Μάκης