Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ηράκλειο: Νεκρό βρέφος πέντε μηνών πάνω σε καβγά των γονιών του

Με βαριά τραύματα διακομίστηκε στο νοσοκομείο το βρέφος έξι μηνών από τη Σητεία στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ....
και ιατροδικαστές του Ηρακλείου διαπίστωσαν εκτεταμένα τραύματα στο σώμα του παιδιού, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει ξυλοκοπηθεί όπως εκτιμούν. Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού έχει συλληφθεί και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η 32χρονη μητέρα του ανακρίνεται.

Πάντως, από την ιατροδικαστική έκθεση δεν επιβεβαιώνεται η αναφορά ότι το βρέφος τραυματίστηκε θανάσιμα από το κινητό του πατέρα του.

Το παιδάκι διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Σητείας, και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), άλλα οι γιατροί παρά τις εντατικές προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να το σώσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης, σημειώθηκε μεταξύ των γονιών του άγριος καβγάς.στο σπίτι τους στη Σητεία, αφού ο άνδρας είχε παραστεί στην κοπή της πίτας, στο Δήμο Σητείας. Η 30χρονη μητέρα κρατούσε το βρέφος στα χέρια, και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο άνδρας πέταξε το κινητό με στόχο τη γυναίκα του, όμως βρήκε το κεφάλι του παιδιού!!! Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το άτυχο αγοράκι έφερε τράυματα και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Και οι δύο πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού είναι υπάλληλος του Δήμου Σητείας, συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας βλάβης και οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αγοράκι, από την αρχή της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, μάλιστα έμεινε και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο. Δεν ήταν όμως γραφτό να ζήσει περισσότερο...