Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Μούφα με video Κούρδου βουλευτή

Η κλασική συνταγή: παίρνουμε ένα βίντεο από την Τουρκική εθνοσυνέλευση, βάζουμε δικούς μας υπότιτλους / μετάφραση, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέει ο ομιλών !
Είναι clickbait θέμα, από τους συνήθεις ύποπτους, που θέλουν να κάνουν πιασάρικα θέματα, για να τα ανεβάζουν στο facebook και να "τσιμπάνε" οι αφελείς, να επισκέπτονται τα....
sites τους και να κονομάνε τρελά λεφτά από τη διαφήμιση, σε βάρος της απαίδευτης μάζας του "διαδόσται" "μας τα κρήβουν τα τσονωκάναλα" κλπ.

Σου λέει ο πονηρός "τουρκικά δεν ξέρουν", ας γράψουμε ό,τι μας κατέβει !

Δράστης ως συνήθως η Xara Orfanou, , βρήκε ένα βίντεο, από το κανάλι kourdistan στο youtube, το οποίο κάνει αποκλειστικά αυτή τη δουλειά (βάζει λάθος υπότιτλους -λάθος μετάφραση) με -σκόπιμα- λάθος μετάφραση στα Αγγλικά και έβαλε υπότιτλους της δικής της φαντασίας και στα ελληνικά. Αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε εθνική υπερηφάνεια στους αφελείς που τους θαυμάζουν κιόλας για τις "αποκαλύψεις" τους, σαν αυτές με τον Πάπα που κάνει το σήμα του Αντίχριστου.

Ο βουλευτής είναι ο (όντως) λεβέντης, μαχητικότατος, Ferhat Encü του Κουρδικού HDP. Και φυσικά, λέει άλλα , απ΄αυτά που έβαλαν οι κλικομανείς ως υπότιτλους / μετάφραση (και στα Αγγλικά και στα ελληνικά).

Το αυθεντικό βίντεο από ειδησειογραφικά sites είναι αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=Kex_ZZhz4FA

o Φερχάτ λέει, από το 1.01' (ακούστε το στο βίντεο και πατήστε το εικονίδιο υποτίτλων στην μπάρα κάτω για να διαβάζετε την μούφα μετάφραση στα ελληνικά):


Son dört ayda yaşadığımız, bizzat kolluk kuvvetlerinin şiddetine maruz kaldığımız, insanlarımızın gözümüzün önünde kolluk kuvvetleri tarafından nasıl katledildiği, nasıl işkence edildiği herkes tarafından biliniyor. Yaşananlar, bunlara göz yuman AKP iktidarının bu tasarıda ne kadar samimiyetsiz olduğunu göstermektedir. Burada dillendirdiğimiz gerçekler sizin hoşunuza gitmeyebilir. Ne yazık ki bunlar gerçektir.

προχειρη μετάφραση google
Ζούμε σε τέσσερις τελευταίους μήνες, είμαστε εκτεθειμένοι στη βία των ίδιων των δυνάμεων ασφαλείας, πώς οι άνθρωποι μας σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας μπροστά από εμάς, αυτό που είναι γνωστό από όποιον έχει βασανιστεί. Το ρεκόρ της κυβέρνησης του ΑΚΡ κάνουν τα στραβά μάτια για να τους δείχνει πόσο ανειλικρινής το νομοσχέδιο. Εδώ μπορούμε να εκφράσουμε τα γεγονότα που θα θέλατε να πάτε.Δυστυχώς, αυτές είναι πραγματικές.


και στο συγκεκριμένο σημείο η "μεταφράστρια" γράφει "εσείς οι τούρκοι, που ήρθατε από τη Μογγολία" κι άλλες τρίχες


και φυσικά δεν λέει τίποτε για Μογγόλους, Έλληνες, κεμπάπ κι άλλες μπούρδες, που εφευρίσκονται οι Μπουρδόπουλοι, για να γίνει πιασάρικο το θέμα.

Και φυσικά δεν λέει πουθενά "κλέψατε τη γη των Ελλήνων και των Αρμενίων".

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Μην ξαναδιαβάσετε "xara orfanou", κατοχικά, μπουρδόπουλους, pipesnews και λοιπούς που ντροπιάζουν το ιντερνετ.

περισσότερα εδώ http://www.sosyalistgazete.net/2016/04/28/tbmminde-linc-edilmeye-calisilan-ferhat-encu-sizden-korkmuyoruz/

Τι πραγματικά συνέβη:
Η ‘φωτιά’ άναψε όταν ο βουλευτής Φερχάτ Ενσού που εκλέγεται στην επαρχία Σιρνάκ ξεκίνησε την ομιλία του ζητώντας να σεβαστούν όλοι «τους πολίτες και τα παιδιά που έγιναν θύματα των στρατιωτών και των δυνάμεων ασφαλείας» και συνέχισε:

«Σας υπενθυμίζω τους άμαχους που σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό στο Ουλούντερε. Ήταν 34 άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών. Το περιστατικό έγινε πριν τέσσερα χρόνια και σκοτώθηκαν συγγενείς μου», είπε ο Ενσού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του διακόπτονταν από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με κραυγές και κατηγορώντας τον ως τρομοκράτη που υποστηρίζει το PKK.

Η διαφωνία αυτή επεκτάθηκε σε χειροδικίες μεταξύ των βουλευτών των δύο κομμάτων. 

Στα γρονθοκοπήματα έλαβαν μέρος και γυναίκες βουλευτές, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής για τη Ρύθμιση των δυνάμεων ασφαλείας, Αχμέτ Αϊντίν αναγκάστηκε να διακόψει τη συζήτηση. 

Μερικοί από τους διαχειριστές ιστότοπων, που διέδωσαν τη μούφα:

http://www.diadrastika.com/2016/05/kourdos-vouleftis-tourkia-ine-klemmeni-gi-ellinon-armenion-kourdon.html

http://www.ipaideia.gr/kourdos-vouleutis-i-tourkia-einai-i-klemeni-gi-ton-elinon-ton-armenion-kai-ton-kourdon-video.htm (ΝΕΩΤΕΡΟ: ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΟΥΦΑ)

http://www.militaire.gr/%C

https://hellasforce.com/2016/05/04/

http://www.parakato.gr/2016/05/blog-post_82.html (ΤΟ SITE ΑΠΕΚΑΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ)

http://www.prisonplanet.gr/%C

http://www.lavriaki.gr/2016/05/06

http://www.aek365.com/a-456319/kourdo-bouleuth-sto-tourkiko-koinoboulio-futepste-mou-mia-sfaira-video.htm

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/05/blog-post_54.html

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/05/blog-post_36.html

http://www.makeleio.gr/?p=607116 (ΝΕΩΤΕΡΟ: ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΟΥΦΑ)

http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/67331-tous-kseftilise-tous-toyrkous-vinteo-fotia-apo-tin-tourkiki-vouli-ellinikoi-ypotitloi.html

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/05/blog-post_26.html

http://www.stoxos.gr/2016/05/blog-post_375.html

http://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/item/81122

http://www.pelasgoskoritsas.gr/2016/05/video-deputeti-kurd-turqia-eshte-toka-e.html

http://www.allviral.gr/war/

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_919.html

https://galanoleykoblog.wordpress.com/tag/

http://ellaniapili.blogspot.com/2016/05/blog-post_97.html

http://klampnew.blogspot.com/2016/05/blog-post_81.html

http://trelogiannis.blogspot.com/2016/05/blog-post_25.html

http://epamsamou.blogspot.com/2016/05/blog-post.html

https://gresistance.blogspot.com/2016/05/blog-post_16.html

μέχρι και το σοβαρό http://www.axiaplus.gr/

http://www.newsant.gr/m-defence-2/656113

http://www.dimiourgies.eu/index.php/

αυτός ο στρατηγικός αναλυτής, το τερμάτισε !
http://www.pentapostagma.gr/2016/05/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου