Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Σκόπια: Πόλεμος κυβέρνησης - Σόρος / Τι λέει ο Κουστουρίτσα για τον αδίστακτο κερδοσκόπο

Τον Αμερικανό κερδοσκόπο κατηγορούν ανοιχτά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στα Σκόπια, μιλώντας πλέον ανοιχτά για "μισθοφόρους του Σόρος", που προσπαθεί μέσα από τις αμέτρητες οργανώσεις του, με τον μανδύα των ΜΚΟ, να ...
ρίχνει κυβερνήσεις, που δεν είναι αρεστές στην υπερεθνική ελίτ.

Μάλιστα τα ΜΜΕ της FYROM, μιλούν για "πράκτορες" και "χούλιγκανς" του Σόρος, που υποβοηθούν την αντιπολίτευση (με επικεφαλής τον σοσιαλιστή Ζόραν Ζάεφ"), να γκρεμίσουν το ακροδεξιό VMRO του Γκρούεφσκι, το οποίο χρηματοδοτούσε στο παρελθόν ο Σόρος, αλλά φαίνεται πως τον πρόδωσε, προσπαθώντας να συνάψει σχέσεις με τη Ρωσία.

O George Soros χρηματοδοτεί φανερά εκατοντάδες οργανώσεις, υπό την σκέπη του ιδρύματός του "Open foundation", με "αριστερό", "αντιφασιστικό" και "αντι-αστυνομικό" προσδιορισμό ταυτότητας, ενώ κατηγορείται ότι ουσιαστικά "έστησε" τους διάφορους μηχανισμούς βίας, που οργανώνουν εξεγέρσεις και πίσω από αγαπημένες λέξεις νεαρών που ονειρεύονται την ουτοπική επανάσταση (antifa, otpor, acab, indymedia), κρύβονται οι επαγγελματίες πράκτορες του Αμερικανού κερδοσκόπου, που στρατολογούν άτομα χαμηλής νοημοσύνης, τα βαφτίζουν "αντιφασίστες" και τα εξαπολύουν προς συμμόρφωση των εχθρών της υπερεθνικής ελίτ.

Σκόπια: Συνελήφθησαν 2 πράκτορες του Σόρος, που παρίσταναν τους αυθόρμητους εξεγερμένους


Πρόσφατα μάλιστα, ο κερδοσκόπος κατηγορήθηκε από τον διάσημο σκηνοθέτη Emir Kusturica ότι είναι ο χορηγός (σπόνσορας) της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη, με σκοπό να υπονομεύσει τα Ευρωπαϊκά Έθνη.


George Soros has helped spark Europe’s migration crisis through his vocal support for freedom of movement, Serbian film maker Emir Kusturica has claimed.

The director spoke to euronews in Brussels where he attended the opening event of the Balkan Trafik festival.

His words echo those of Hungarian prime minister Viktor Orban who last year accused Soros of trying to undermine European nations by encouraging immigration.

He also said that the European Union is governed in a soviet style by unelected officials and represents the interests of multinational companies.

The collapse of the Soviet Union prompted a decline in democratic principles around the world, Kusturica added.

Therefore he sees Serbia’s possible membership with reservations.

Socialism would be a way out of today’s corporate governance – Kusturica stated.

The movie maker also explained what he thinks is behind the latest terrorist attacks in Europe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου