Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η κοροϊδία Καμμένου στους ενστόλους

Γράφει αναγνώστης:


Καμμένος ο απόλυτος λαϊκιστής ο απόλυτος κωλοτούμπας υφάρπαξε τις ψήφους των ενστόλων με την δέσμευση νά εφαρμόσει την απόφαση του Στε που η Κυβερνηση Σαμαρά εφάρμοσε κατά το δοκούν και στο μισό .Και ενώ προς διημέρου η ελληνικής δικαιοσύνη ξανά δικαίωσε τους ένστολους με νέα αποφαση του ΣΤΕ η κυβέρνηση απέδειξε που έχει γραμμένη τη δικαιοσύνη και ποσο σέβεται τις αποφάσεις της.... απλά όχι εφαρμόζοντας το Νόμο αλλά φέρνοντας τροπολογία ξαφνικά θέλοντας να δείξει πυγμή και ότι οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι απλά κουρελόχαρτα πού ξαναμειώνει τούς μισθούς των ενστόλων.
Και σήμερα βγαίνει ο αρχιλαικιστής αρχικωλοτούμπας Καμμένος και δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία το κόμμα του........την Κυριακή ακομη μιλά μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα 
Με γνωστή δικαιολογία όχι εγώ ο καλός υπουργος προστάτης των Φιλιππινέζων των μεταναστων προσφυγων ενστολων αλλά ο κακός υπουργος οικονομικων του ΣΥΡΙΖΑ.........
Η ιστορία γράφει και δεν ξεχνά........

17/3/15 

Αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να δικαιωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
O κ. Καμμένος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικά με την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου, δήλωσα ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι τεράστιες. Τα στελέχη είναι άξια θαυμασμού, γιατί παρά τη μείωση του βιοτικού τους επιπέδου, προσφέρουν τα μέγιστα στην πατρίδα».
«Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, αφενός για την οικονομική επίθεση που δέχθηκαν αφετέρου για τη μη συμμόρφωση της προηγούμενης κυβέρνησης στην εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες» προσθέτει ο κ. Καμμένος.


18/5/16

Την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που προβλέπει την επιστροφή στους ένστολους  των περικοπών που έχουν υποστεί και μάλιστα αναδρομικά, υποσχεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Ξέρετε ότι δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου προσωπικά είναι οι αποφάσεις αυτές να υλοποιηθούν άμεσα. Εμείς έχουμε πράξει αυτά που οφείλουμε στο υπουργείο των Οικονομικών».
Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr
Διαβάστε επίσης:
20/5/16

Ειδικά μισθολόγια: "Χτύπημα κάτω από τη μέση το πάγωμα των ωριμάνσεων" - Κύμα φυγής από τις Ε.Δ

Σφοδρές αντιδράσεις από ένστολους προκαλεί η τροπολογία Χουλιαράκη που φέρνει πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια.

Σύμφωνα με αυτήν για δυο χρόνια κάθε μισθολογική ωρίμανση και προαγωγή για το διάστημα από 1 -1 -2017 έως 31-12-2018.Από τη ρύθμιση, όπως αναφέρεται, θα εξοικονομηθούν 118 εκ ευρώ για δυο χρόνια. Από αυτή την εξέλιξη θίγονται όλα τα ειδικά μισθολόγια δηλαδή αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, στρατιωτικοί, αλλά και άλλες κατηγορίες
.


21/5/16

O ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δηλώνει ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν την τροπολογία που προβλέπει πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών για τους 
στρατιωτικούς από 1η Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:
“Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Αμέσως μόλις κατατέθηκε τροπολογία στη ΒτΕ από τον Υπουργό Οικονομικών, που αφορά στο πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, από την 01-1-2017, ενέργεια η οποία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κέρδισε η Ομοσπονδία μας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, από τον οποίο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι ΑΝ.ΕΛ. δεν πρόκειται να ψηφίσουν την υπόψη τροπολογία.
Ζητάμε, λοιπόν, την άμεση απόσυρσή της και την πλήρη συμμόρφωση στην υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφαση του ΣτΕ. Τίποτα λογότερο και τίποτα περισσότερο”.
Μένει να δούμε αν η δέσμευση Καμμένου θα τηρηθεί.