Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Δεν έπεισαν την αστυνομία οι γονείς της 4χρονης, που εξαφανίστηκε στο Σκαραμαγκά


Υπό κράτηση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο τέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας - Ειρήνης, που ...
εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και βρέθηκε σχεδόν ένα 24ωρο μετά στο Χαϊδάρι.
Σε βάρος του ζευγαριού, που κρατείται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου, σχηματίζεται δικογραφία. Τη Δευτέρα οι γονείς του μικρού κοριτσιού θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αρχικά εικαζόταν ότι παιδί πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι εκτιμάται πως το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.

Το κορίτσι εντοπίστηκε να περιπλανάται κλαίγοντας στις 12:50 σε περιοχή του Χαϊδαρίου, σε απόσταση 4 χλμ από το σημείο της εξαφάνισης, από περαστικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή δήλωσε πως έφυγε μόνη της για να ακολουθήσει «τα καλά σκυλάκια».

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε μετά το μεσημεριανό φαγητό του Πάσχα από τη μάντρα του παππού του, η οποία είναι ανοιχτή προς την ύπαιθρο της περιοχής και όταν διαπιστώθηκε η απουσία του, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε αγγελία εξαφάνισης.
Οι συνθήκες εξαφάνισης δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, δεν φαίνεται να σχετίζεται με «εξωτερικό παράγοντα».
Ειδικότερα, σε αστυνομικούς και τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. , οι οποίοι συζήτησαν μαζί της διακριτικά, δεν ανέφερε τίποτα για τρίτο άτομο, αυτοκίνητο ή κάτι άλλο που να αφήνει υπόνοιες για απαγωγή.
Η Μαρία Ειρήνη θα διανυκτερεύσει στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου μεταφέρθηκε προληπτικά για εξετάσεις.
Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία της, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία της και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής.
Επίσης έχει γρατζουνιές στο πρόσωπο και πάλι από την ίδια αιτία, γι' αυτό εκτιμάται ότι πιθανόν κοιμήθηκε τη νύχτα κάπου στα χωράφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου