Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Βαρύτατα υπονοούμενα Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά Φίλη, για διαχείριση χρημάτων

Ναι, αλλά, κι εσύ η "ατρόμητη", μένεις σε μισόλογα. Αν είναι να πεις κάτι, πεσ΄το ...
επιτέλους!
Σε μήνυμά του για τη σχολική εορτή της 30ης Ιανουαρίου, ο υπουργός παιδείας είχε επαινέσει την ανιδιοτέλεια των Τριών Ιεραρχών λέγοντας ότι είχαν κάνει οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους, τη διδαχή τους, ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος «σωρευτής πλούτου»Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα εναντίον του υπουργού Παιδείας η τέως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή το μήνυμα του κ. Φίλη για την επερχόμενη σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών, στις 30 Ιανουαρίου.

Ο Νίκος Φίλης, στο μήνυμά του για τους τρεις Ιεράρχες, είχε αναφερθεί στη βαθιά αγάπη που έτρεφαν για τα ελληνικά γράμματα και την ελληνική παιδεία αλλά και στην κοινωνική δράση και το φιλανθρωπικό έργο που είχαν αναπτύξει.

«Δεν διαχώρισαν ποτέ την πίστη στον Θεό από την έγνοια για τον φτωχό και τον ξένο»σημειώνει ο υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του, επαινώντας την ανιδιοτέλεια των τριών Ιεραρχών που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους, τη διδαχή τους, ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος «σωρευτής πλούτου».

Το τελευταίο σκέλος του μηνύματος του υπουργού φαίνεται πως εξόργισε την τέως Πρόεδρο της βουλής που ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στη σελίδα της στο Twitter: «Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως δ/ντής της Αυγής»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου