Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Χ.Α.: "Ούτε Τούρκος Σουλτάνος δεν θα απαγόρευε την εκδήλωση για τα Ιμια"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χ.Α. : Κανονικά θα διεξαχθεί η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη) μετά την απόφαση του σταλινικού-μνημονιακού καθεστώτος να απαγορεύσει την διεξαγωγή της στο Μνημείο των ...
Ιμίων.

Η υποταγή και η εθνική προδοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ ξεπέρασε κάθε όριο. Ο ΓΑΔΑρχης εξέδωσε απαγορευτική απόφαση για την μεγαλύτερη εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τους αιώνιους νεκρούς του Ελληνισμού. Ούτε τούρκος σουλτάνος να διοικούσε το ελλαδιστάν δεν θα έφτανε σε αυτό το αισχρό σημείο.

Η απαγόρευση τέλεσης συναθροίσεων και πορειών αφορά το κέντρο των Αθηνών (περιοχή Ζαππείου, Συντάγματος, Κολωνακίου μέχρι το Χίλτον).

Η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 19.00 στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη). ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Επισυνάπτουμε άρθρο του Ηλία Παναγιώταρου:

Κύριε Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. και σεις οι εντολείς του! 
Τι κουράζεστε να γράφετε μακροσκελείς ανακοινώσεις, που και σε ποιους δρόμους δεν θα επιτρέψετε να γίνονται συγκεντρώσεις και κουραφέξαλα, δήθεν για λόγους ασφαλείας; 
Πέστε ευθέως ότι δεν θέλετε να γίνει και φέτος, όπως δεν θέλατε και τις άλλες χρινιές να πραγματοποιηθεί η μοναδική γενόμενη και καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 3 ήρωες πεσόντες στα ίμια, που διοργανώνεται, από το βραδυ εκείνο του 1996 και κάθε χρόνο από τότε, από την Χρυσή Αυγή.
Γιατί σας ενοχλεί, ότι, κανείς άλλος δεν μπορεί και δεν θέλει να πραγματοποιεί τέτοιες μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις που θυμίζουν, αφυπνίζουν, σφυρηλατούν Έλληνες που αντιστέκονται, ΕΛΛΗΝΕΣ έτοιμους νε αντιμετωπίσουν κάθε σχέδιο επιβουλής! 
ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν υποστέλλουν σημαίες, δεν ευχαριστούν Αμερικανούς ή οποιονδήποτε άλλον, εκτός από τον Θεό και τους προγόνους τους.
ΕΛΛΗΝΕΣ που πιστεύουν στην πατρίδα, στην θρησκεία και στην οικογένεια.
ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλουν μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη χωρίς μνημόνια και τοκογλύφους νταβατζήδες.
Γι’ αυτό, να θυμάστε κύριε Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ και τονίστε και σε αυτούς που σας έδωσαν την εντολή, ότι με απαγορεύσεις και φυλακίσεις, διώξεις και δολοφονϊες, ποτέ κανείς δεν κατάφερε τίποτα. 
Η εκδήλωση μας σήμερα, θα γίνει και οι Ήρωες των Ιμίων θα τιμηθούν κανονικά, όπως τους αρμόζει από τους μόνους που δικαιούνται να το πράττουν: Την Χρυσή Αυγή! 
Τους ΕΛΛΗΝΕΣ Εθνικιστές, τους Πατριώτες! Όλα αυτα; έτσι και αλλιώς, έγιναν έννοιες ταυτόσημες με το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 
Γιαυτό και θα συνεχίσουμε να τιμούμε τους ήρωες των Ιμίων ότι και αν μεθοδεύσετε, (προηγούμενοι νυν και ενδεχομένως και οι επόμενοι) τώρα ή αργότερα, γιατί η πίστη μας είναι πιο Δυνατή και από τη Φωτιά. 
Και στην Χρυσή Αυγή, από τον Αρχηγό, μέχρι τον Χρυσαυγίτη που ήρθε στην τάξη μας πρόσφατα, ΠΙΣΤΗ, διαθέτουμε περίσσια. 
Όσο για τους όψιμους και τους υποκριτές πατριδοκάπηλους, που θυμήθηκαν τα Ίμια και τους συγγενείς των νεκρών, δεκαετίες μετά (Σαμαράς), ή εκείνους που προβαίνουν σε ρίψεις στεφάνων, από ελικόπτερο, μην τυχόν και ενοχλήσουν τους Μογγόλους και τα συμφέροντα των αφεντικών τους, να τους πείτε χαιρετίσματα!
Αν στην θέσης τους ήταν η Χρυσή Αυγή, το στεφάνι δεν θα «πετιόταν», αλλά θα κατατίθετο κανονικά και επάνω στην Ελληνική βραχονησίδα. 
Και η Χρυσή Αυγή, με την βοήθεια του θεού και του λαού, θα έρθει στην Εξουσία, και στην επέτειο των δολοφονημένων θα καταθέσει το στεφάνι της, επάνω σε μεγαλοπρεπές μνημείο. 
Δόξα και τιμή στους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς των Ιμίων

Καραθανάσης. Βλαχάκος. Γιαλοψός . Αθάνατοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου