Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Λοβέρδος σε Παππά : "Κάτσε κάτω εσύ, είσαι άσχετος. Άσχετε, που τραμπουκίζεις κιόλας" !

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες διεξάγεται στην Βουλή με αφορμή τροπολογία που...
κατέθεσε η κυβέρνηση για τον τρόπο ορισμού του αριθμού των καναλιών.

Η κατάσταση ξέφυγε κατά την διάρκεια ομιλίας του κ. Ανδρέα Λοβέρδου όταν απευθυνόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά του είπε: «Δεν είστε υπουργός Β. Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε σε υπουργό να μετατρέψει το κοινοβούλιο σε χουντικό κοινοβούλιο να μετατρέψει την χώρα σε χώρα που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα». Αμέσως, ο υπουργός σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να του απαντήσει σκληρά: «Είσαι άσχετος. Να καθίσεις κατω. Ντροπή σου. Είσαι άσχετος. Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις. Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί δεν μας φοβίζετε».

Στην συνέχεια όταν έλαβε τον λόγο ο υπουργός απάντησε στον κ. Λοβέρδο λέγοντας «υπάρχουν φράσεις που ακολουθούν τους πολιτικούς. Για τον δικό σας αυτοσεβασμό να ανακαλέσετε τα περι χουντικού κοινοβουλευτισμού» ενώ υποστήριξε ότι «αν έφερνα νυχτερινή τροπολογία για την παράταση των αδειών και της κατάστασης που επικρατεί τότε δεν θα είχατε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου