Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Κόντεψαν να δείρουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που επανέλαβε τις ηλιθιότητες ότι "πίσω απ΄τους αγρότες βρίσκονται ...ακροδεξιοί"


Άμα συνεχίσουν να λένε αυτές τις μπούρδες οι συριζοπατέρες για δήθεν "ακροδεξιούς", θα τρώνε πολλές ροχάλες! Δηλαδή το μπλοκ του Μπούτα (ΚΚΕ) που είναι το μεγαλύτερο και σκληρότερο, βγήκε στους δρόμους επειδή είναι ακροδεξιοί;  Οι μόνοι ακροδεξιοί στην Ελλάδα είστε εσείς οι...

συριζαίοι, πολιτικοί απατεώνες, που νομίζατε ότι τους ψύλους τους πεταλώνουν, ξεσηκώνατε τον κόσμο, ανεβαίνατε στα τρακτέρ και τώρα, που καλείστε εσείς να διαχειριστείτε τη χώρα, επικαλείστε ηλίθιες δικαιολογίες για "ακροδεξιούς". Ναι ρε καραγκιόζηδες, είναι συνωμοσία των εβραίων ότι ο Χίτλερ αυτοκτόνησε. Τον είδαμε στα μπλόκα να ξεσηκώνει τους αγρότες.

Καραγκιόζηδες, ε, καραγκιόζηδες, δούλοι των τραπεζών, υποτακτικοί των τοκογλύφων, που τολμάτε να θέλετε να μιλάτε εσείς για ακροδεξιά !

Ένταση επικράτησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ραιδεστό με θέμα το ασφαλιστικό μετά την παρέμβαση αγροτών που διαμαρτυρήθηκαν για την έντονη παρουσία ΜΑΤ έξω από το χώρο.
«Διαδικασία με τα ΜΑΤ δεν γίνεται. Διάλογος με τα ΜΑΤ δεν γίνεται. Δεν κάνουμε καμία συζήτηση με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αν δεν αποσυρθούν τα σχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, με βάση και τις αποφάσεις των μπλόκων. Κακώς ήρθατε να κάνετε εδώ την εκδήλωση», είπαν οι αγρότες.

Στην εκδήλωση μιλούσαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Την ίδια ώρα, ζήτησαν από τον κ. Φάμελλο να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί «ακροδεξιών στοιχείων» που βρίσκονται πίσω από την σκληρή στάση των αγροτών.

Ο ίδιος απάντησε ότι «αυτή ήταν δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων», σημειώνοντας ότι «αυτό που είπα εγώ σε δηλώσεις μου και το επαναλαμβάνω είναι οι αγρότες να περιφρουρήσουν τις συγκεντρώσεις τους από παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών στοιχείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου