Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πού ΄σαι Τούντορ ...η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τη Βέροια

Το 1/5 των χρημάτων που στοιχίζει η ομάδα που σου παρέδωσε ο Ιβάν να προπονήσεις, στοιχίζει η ΑΕΚ, αλλά τα ματσάκια τα καθαρίζει χωρίς άγχος. Εσύ μας γάνιασες. Κάν΄τους επιτέλους...
να παίξουν ! Ο Πογιέτ κάνει τον Τζεμπούρ, που κοστίζει όσο η κάλτσα του Μίτκο να παίζει κι εσύ δεν μπορείς να αξιοποιήσεις κανέναν, Γρηγόρη Δίπορτε ! Θες να φύγεις απ΄την ομάδα μας τελείως αποτυχημένος; Ξύπνα επιτέλους και ενέπνευσε την ομάδα !

Την ανοδική πορεία που καταγράφει τον τελευταίο μήνα συνέχισε η ΑΕΚ, η οποία σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League επικράτησε 3-0 της Βέροιας στο ΟΑΚΑ. Το σκορ άνοιξε ο Βάργκας στο 38’, ενώ στο 55’ ο Αραβίδης σημείωσε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Μάνταλος, ενώ προηγουμένως ο Μπουονανότε αστόχησε σε πέναλτι. Στην φάση ο Μαλόν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

ΑΕΚ – Βέροια 3-0 (Novasports 2)

Γκολ: 38’ Βάργκας, 55’ Αραβίδης, 89' Μάνταλος
89' έχασε πέναλτι ο Μπουονανότε

Κίτρινες κάρτες: Γκάλο, Άρθο, Μάνταλος – Μαλόν, Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες: 88' Μαλόν

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (79' Μπουονανότε), Μπαρμπόσα (66' Πλατέλλας), Αραβίδης (57’ Τζεμπούρ)

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Άρτσε, Σιόντης (74' Καϊκούτ), Νέτο (57’ Γεωργιάδης), Κόλα, Μαγέφσκι, Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου