Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ας πούμε δυό σταράτα λόγια για τον ΠΑΟΚ και την κατάρα που μας κυνηγάει

Ούτε τον Ατρόμητο λοιπόν...

Ευχέλαιο θέλει ο ΠΑΟΚ, όχι μεταγραφές. Και μέχρι να το καταλάβουν οι οπαδοί θα γεύονται πίκρες και ξανά πίκρες και μόνο πίκρες. Νόμιζαν ότι άμα πάρεις "παικταρά" σαν τον Μπερμπάτοφ,


χτυπάς πρωτάθλημα και ....είμαστε 24 πόντους πίσω απ΄τον γάβρο, στα μισά του πρωταθλήματος.

Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες, Ιμπραϊμοβιτς, Ρονάλντο και Μπέηλ μαζί να φέρι ο Ιβάν, την Καλλονή δεν θα την κερδίζουν. E, δεν θα την κερδίζουν, χώνεψέ το επιτέλους ! 

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν, πόσοι παίκτες και πόσοι προπονητές για να το καταλάβει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ότι δεν είναι θέμα μεταγραφών και αλλαγών προπονητών; 50 προπονητές άλλαξες ρε, από "δικά μας παιδιά που ξέρουν τον ΠΑΟΚ" (Αναστασιάδης, Γεωργιάδης) μέχρι παγκόσμιας κλάσης (Στέφενς) και σου βγήκαν ΟΛΟΙ παλτά. ΟΛΟΙ ! Ε, λοιπόν, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο 51ος θα σου πάρει πρωτάθλημα;

Δεν είναι θέμα προσώπων! Πόσες φορές πρέπει να στο πώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα σου δώσει χαρά, ακόμη κι αν φέρει την Εθνική Βραζιλίας σύσσωμη στην ομάδα ο οποιοσδήποτε πρόεδρος. Δεν βλέπεις ότι ΟΛΟΙ οι προπονητές απέτυχαν στον ΠΑΟΚ, ενώ μεγαλούργησαν σε άλλες ομάδες; Ακόμη και ο πολυνίκης Μπάγιεβιτς ...δεν θέλει να θυμάται το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Ολοι οι πετυχημένοι, αποτυγχάνουν στον ΠΑΟΚ. Άρα δεν φτάινε αυτοί, δεν είναι θέμα λοιπόν να διώξουμε τον α για να πάρουμε τον β. Το κάναμε 100 φορές και όλοι αποτυγχάνουν. ΟΛΟΙ ! Δεν σου λέει κάτι αυτό; Η ΑΕΚ δηλαδή σε περνάει, επειδή πήρε καλύτερους παίκτες από σένα; Άγνωστους παικτάκους πήρε, αλλά παίζουν ! Μόνο σε σένα δεν παίζουν, δεν το βλέπεις; Οπότε τι νόημα έχει να πάρεις τον Μέσι; Δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν θα παίξει; Ε, δεν θα παίξει στον ΠΑΟΚ ! Κατάλαβέ το επιτέλους, μπας και αρχίσουμε να στήνουμε σοβαρή ομάδα. Αν δεν το καταλάβεις εσύ ο οπαδός και τρως την καραμέλα του "η ομάδα χρειάζεται ένα βαρβάτο δεκάρι", δεν θα παίξουμε σοβαρή μπάλα ποτέ !

Το μυστικό της επιτυχίας, είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι ψάχνοντας απάντηση στο ερώτημα:
"50 προπονητές αλλάξαμε και ούτε ένας δεν μας ικανοποίησε. Αν διώξουμε τον Δίπορτο και φέρουμε τον 51ο, τι με κάνει να πιστεύω ρε γαμώτο, ότι θα αρχίσουμε επιτέλους να κερδίζουμε σερί;"

Και κάτι για σένα Ιβάν:

Μην ακούς τι λέει ο κάθε σαλιάρης στα ραδιόφωνα, μη διώξεις κανέναν, θα την πατήσεις ! Τους κρατάς όλους και τους λες :

"μάγκες, εσείς είστε, εσείς  θα παίζετε στον ΠΑΟΚ μέχρι να σταματήσετε το ποδόσφαιρο. Θα σας κρατήσω, ακόμη κι αν ρίξετε την ομάδα στη Γ΄Ερασιτεχνική. Αλλά να ξέρετε, εσείς θα τρώτε τις ροχάλες και τις φάπες. Διαφυγή δεν υπάρχει. Θα πεθάνετε μέσα σ΄αυτό το γήπεδο που βλέπετε, μέχρι να αρχίσετε να κερδίζετε επιτέλους. Κερδίζετε- χάνετε, ΕΣΕΙΣ είστε, άλλους δεν φέρνω. Επειδή ΕΣΕΙΣ θα μείνετε εδώ για χρόνια, από σας εξαρτάται αν θα κυκλοφορείτε στο δρόμο και θα σας φιλάνε, από σας εξαρτάται αν θα σας φτύνουν. Καρφώνω τα δελτία σας στο ταβάνι, από δω δεν φεύγετε. Παίξτε επιτέλους !"

Μάκης
Απλός φίλαθλος, μακριά από μένα η δημοσιογραφία, τα ραδιόφωνα και τα κανάλια.
makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου