Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αντριάννα Παρασκευοπούλου : Γιατί κόπηκε από τις ειδήσεις της ΕΡΤ - Τι λέει ο δικηγόρος της

Η Αντριάννα Παρασκευοπούλου ήταν το νέο πρόσωπο της ΝΕΡΙΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μετά την επιλογή του Πάνου Χαρίτου στη νέα ΕΡΤ, η δημοσιογράφος είχε μετακινηθεί στο....
δελτίο ειδήσεων στις 6 το απόγευμα.

Όμως στην παρουσίαση του απογευματινού δελτίου τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε τον Νίκο Αγγελίδη, που μετακινήθηκε από την πρωινή ζώνη του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι αντιπρότεινε στην παρουσιάστρια αντί για τις 6 το απόγευμα να λέει ειδήσεις στις 6 το πρωί κάτι που η ίδια δεν δέχτηκε.


Τι απαντά ο δικηγόρος της Αντριάνας Παρασκευοπούλου για την απομάκρυνσή της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Σε προσωπική του ανακοίνωση ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, μετά την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από το δελτίο της ΕΡΤ, ζητά από τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη χρηστή διοίκηση και αξιοκρατία, αναφέροντας:

«Τις τελευταίες μέρες πλήθος δημοσιευμάτων και ηλεκτρονικών αναρτήσεων ασχολούνται –καλόπιστα- με το εργασιακό καθεστώς στην ΕΡΤ, της εντολέως μου δημοσιογράφου, κ. Αντριάνας Παρασκευοπούλου. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ, με συνέπεια, συνέχεια και υπευθυνότητα, όπως πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης τις διαχρονικές αρχές του για αξιοκρατία, ισονομία και χρηστή άσκηση του διευθυντικού δικαιώματος θα τις μετουσιώσει σε πραγματικότητα και στην περίπτωση της κ. Αντριάνας Παρασκευοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου