Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το νου σας! Οι δηλώσεις Μπαλαούρα, το κατέβασμα του έργου στο Εθνικό κλπ, δεν φτάνουν για να ξεχάσουμε την αριστερή λιτότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να πολώσει την κοινωνία, με τις συνηθισμένες κορώνες, αρκετοί τσίμπησαν σε ανούσια θέματα, αλλά ...το νου σας! 13η σύνταξη δεν δόθηκε, οι φόροι διπλασιάστηκαν, ο βασικός μισθός στα 751 είναι όνειρο, οι 300.000 που θα έπαιρναν δωρεάν...
ρεύμα είναι παραμύθι, το "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη" θα γίνει "κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη", τα σκάνδαλα με κάτι τύπους σαν τον Φλαμπουράρη, σκάνε το ένα μετά το άλλο, οι προσλήψεις ημετέρων και το κομματικό κράτος επελαύνει, τα εισιτήρια αυξάνονται, τα διόδια που θα καταργούσατε αυξάνονται, το "δεν πληρώνω" έγινε "σκάστε και πληρώστε ηλίθιοι".


Ε, μη μας περνάτε για τόσο ...χαϊβάνια ρε συριζόπουλα. Δεν τρώνε όλοι οι Έλληνες σανό κι αυτοί που παριστάνουν τους ηλίθιους και ασχολούνται με την εξέδρα όπου πετάτε τη μπάλα, δεν το κάνουν επειδή είναι εύπιστοι. Το κάνουν από συμφέρον. Περιμένουν να τους διορίσετε για αυτό υποκρίνονται ότι τους ενδιαφέρει πολύ, μια απολύτως ασήμαντη περιθωριακή παράσταση στο Εθνικό Θέατρο, που έκοβε 3 εισιτήρια.

Αφήστε τα κολπάκια και φορολογήστε τον Μπόμπολα κ.Τσίπρα. Για αυτό σας πήρε ο λαός από το 3% και σας πήγε στο 36%. Για να τα πάρετε από εφοπλιστές, ολιγάρχες, καπιταλιστές κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου