Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Προφυλακιστέοι η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου

Στις φυλακές οδηγούνται η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης. Το ζευγάρι ...
απολογήθηκε χθες το πρωί στον ανακριτή Κοζάνης, που με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα, αποφάσισε την προσωρινή τους κράτηση.
Η 49χρονη γυναίκα και ο 42χρονος άντρας πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, απ' όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταχθούν στη διάρκεια της ημέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις πράξεις που τους βαρύνουν. Ανέκφραστοι άκουσαν την απόφαση της προφυλάκισής τους, ενώ δεν έκαναν δηλώσεις κατά την αποχώρησή τους από το ανακριτικό γραφείο.
Εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 23χρονου είχαν χαθεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2011, ενώ το πτώμα του βρέθηκε από κυνηγό επτά μήνες αργότερα, μισοθαμμένο, σε κτήμα του πατριού, κοντά στη Σιάτιστα. Το ζευγάρι συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή στην Ελευσίνα Αττικής, ύστερα από σχετικά εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Κοζάνης.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το ανδρόγυνο φέρεται ότι είχε πάρει υπέρογκα τραπεζικά δάνεια στο όνομά του άτυχου νέου, γεγονός που πυροδότησε εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ τους. Ύστερα από έναν ακόμη καβγά, οι κατηγορούμενοι φαίνεται ότι δολοφόνησαν τον 23χρονο μεταφέροντας το πτώμα του στο κτήμα, όπου και το έθαψαν.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου