Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Εισαγγελική παρέμβαση και παραίτηση Νίκου Γεωργιάδη

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες για εμπλοκή του Νίκου Γεωργιάδη (πρώην βουλευτή ΝΔ, υποψήφιου βουλευτή με τη "Δράση" και νυν φερόμενου ως φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη) σε υπόθεση παιδεραστίας, με τον ίδιο να κάνει ...
λόγο για πόλεμο λάσπης και να δηλώνει πως σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στο κόμμα της ΝΔ.

Οι καταγγελίες προήλθαν από πολύ παλιό δημοσίευμα gay blog της Μολδαβίας, υπήρχαν στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια (http://www.nineoclock.ro/eu-official-involved-in-chisinau-child-sex-scandal/), αλλά τις επανέφερε πρόσφατα το περιοδικό «Hot Doc» και σύμφωνα με αυτές ο πρώην βουλευτής Νίκος Γεωργιάδης φέρεται να ενεπλάκη σε υπόθεση παιδεραστίας όταν υπηρετούσε σε θέσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ στη Μολδαβία και αφού συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος κάνοντας χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.

Η καταγγελία έγινε από έναν 16χρονο Misha, που λέει ότι πήγε να κάνει μασάζ στον π.βουλευτή, ο οποίος στη συνέχεια ...επέκτεινε το μασάζ, έναντι 75 ευρώ.


Με αφορμή τις παραπάνω καταγγελίες, διετάχθη επείγουσα προκαταρκτική έρευνα ώστε να αξιολογηθούν τα στοιχεία και να διαπιστωθεί αν είναι βάσιμα. Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έχει παραδώσει κατάλογο μαρτύρων οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίζουν τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ν. Γεωργιάδης: «Σταματώ άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη ΝΔ»

Μετά τις εξελίξεις, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης που κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες ενώ δήλωσε πως σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Νέα Δημοκρατία.

«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου