Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο blogger ksipnistere

Υποψήφιος με τον Σταύρο Θεοδωράκη και το ποτάμι φαίνεται τελικά οτι θα είναι ο Φίλιππος Ηλιάδης στην Πιερία (ksipnistere blog) και γιατί να μην είναι άλλωστε αφού είναι γνωστή η...
δυναμική παρουσία του αλλά και η αγωνιστική του διάθεση τόσο στην πολιτική ζωή της Πιερίας όσο και ολόκληρης της χώρας.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στελέχη του Ποταμιού συναντήθηκαν στην Θεσσαλονίκη με τον Φίλιππο Ηλιάδη καθώς και με άλλα στελέχη της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή" του Δήμου Κατερίνης της οποίας είναι ιδρυτικό στέλεχος ο Φίλιππος

Για την ιστορία να πούμε ότι ο κ.Ηλιάδης παραμένει στέλεχος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού ο οποίος συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές κόντρα στο κομματικό κατεστημένο με υποψηφίους από όλο το κοινωνικό φάσμα και κατάφερε να αποσπάσει το 17% τον ψηφοφόρων της πόλης μας.

Οι πληροφορίες μας λένε επίσης ότι ο κ. Ηλιάδης θα έχει δίπλα του τα περισσότερα στελέχη της "Νέας Εποχής" οι οποίοι θα τον στηρίξουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση .
Αυτό φάνηκε άλλωστε από το ότι στην συνάντηση με στελέχη του "Ποταμιού" στην Θεσσαλονίκη δεν εμφανίστηκε μόνος άλλα με ακόμη 3 η 4 στελέχη της Δημ. Παράταξης

Στην προσπάθεια μας να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω επικοινωνήσαμε με τον κ. Ηλιαδη ο οποίος δεν αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε την συνάντηση η απάντηση του έχει ως έξεις:

"Λόγο των πολιτικών εξελίξεων γίνονται πολλές συζητήσεις για διάφορες υποψηφιότητες σε διάφορους πολιτικούς χώρους, Σαφώς και συζητάμε με πολλούς αυτό επιβάλλεται άλλωστε να κάνουμε ως ενεργοί πολίτες.

Θα προτιμούσα συνεπώς να συμμετέχω ενεργά σε μια εκλογική αναμέτρηση, είτε ως υποψήφιος, είτε στηρίζοντα έναν υποψήφιο, ο οποίος θα πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως για παράδειγμα της λογικής και της σοβαρότητας.

Πιστεύω ότι μια σοβαρή υποψηφιότητα με το κίνημα του Σταύρου Θεοδωράκη επιβάλετε για το καλό του Νομού μας ."

Αναμένουμε εξελίξεις.....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου