Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Συμπτώσεις...

Τι σο είναι όμως αυτές οι συμπτώσεις ρε παιδί μου.
Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

Πως τυγχάνει και ο αδελφός Χριστόδουλος Ξηρός εμφαν....παρντόν συλλαμβάνεται εντός προεκλογικής περιόδου.

Εκεί δηλαδής και πάνου που έπρεπε ντε και καλά να πεισθώμεν , να εμπεδώσομεν το αίστημα ασφαλείας που απλόχερα μας προσφέρει αυτή η καλή , χρυσή κι με τις χάρες ούλες συγκυβέρνησις.

''Τι νομίζετε δηλαδή πως ψ....κοπανόμεν? Ποσώς

Δουλεύομεν νυχθημερόν για για σας .''

Γκουχ!!!γκουχ( με το παρντόν καθ όπερ βηξ)

Και να η ανάπτυξις που ξεπροβάλει λαμπρή μέσα απ το βάθος του τούνελ , και ιδού η πρόοδος που έρχεται γαμιώντας μιλάμε να μας πνίξει σ ένα τσονάμι ευτυχίας.

Αμ η προκοπή? Αύτη τη φέρνει ως νέος Αϊ Βασίλης , ο έχων και τα ανάλογα κυβικά να πούμε, ο Μπέννυ ο Σοσιαλιστής, καβάλα στην θωρακισμένη του BMW των 650 χελιάδων ευρόπουλων (για γρηγοράδα μη νομίζετε....)

Και πάνω κει πο λέτε, κι ενώ ο Ψευταντώνης ο Καλαματιανός δεν γινόταν, Ωϊμέ!!!! πιστευτός ούτε απ τα τελευταία κορόιδα απανταχούθε της χώρας, ένεκα τον παρομοιάζουν οι αλητήριοι με το γνωστό βοσκό του Αισώπου , έσκασε μύτη ο αδειούχος αδελφός Χριστόδουλος ,ανανεωμένος , αδυνατισμένος , με το γνωστό μπλαζε, αυστηρό και συνάμα απειλητικό βλέμμα, με μαλάκι μακρύ ,ξανθό σε στυλ Τρύφωνος Σαμαρά του κομμωτού (τυχαίος ο συμβολισμός? ) με τα καλάσνικοφ του, με τις ρουκέτες του, με τα σχεδιαγράμματα του κτλ(άμα είσαι παγγελματίας και νοικοκύρης στη δουλειά σου.....) με ούλα τα κόλπα, τα χρειώδη τέλος πάντων περί την επανάστασις και περί την ανατροπή του σάπιου αυτού σεστήματος .

Να βάλει ένα χεράκι κι αυτός ως προς τη εμπέδωσιν του κλίματος ασφαλείας .

Η επίσημος ανακοίνωσις έλεγε πως ανατράπηκε μπροστά του ένα μηχανάκι που τ οδηγούσε ένας πονηρός αστυνόμος (οι άλλοι στο παραδίπλα χωράφι μάζευαν λέει αμέριμνοι ντεμέκ, χόρτα) ο πονόψυχος και ουμανιστής Χριστόδουλος πήγε να βοηθήσει και πάει τον μάγκωσαν τον ερίφη.

Παρεμπιπτόντως λέω θα πρέπει να μηνυθεί ο μπάτσος και οι δυνάμεις καταστολής(ιδιαιτέρως οι μαζεύοντες τα χόρτα. Γκρινιάζετε μετά για τα αναδρομικά!!!!), για εξαπάτηση, ψυχική οδύνη, παράνομη κατακράτηση, να καταγγελθεί η καταπάτηση των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων του Χριστοδούλου, να διοργανωθούν και καναναδυοτρείς πορείες αλληλεγγύης καμιά συναυλία συμπαράστασης στη ΓΑΔΑ για αναδείξουμε την αναλγησία του κόλπου της σύλληψης , την πλεκτάνη, την συνομωσία, την κρατική γενικώς τρομοκρατία κλπ--Αποταθείτε Σύριζα , οι πλέον ειδικοί και ενδεδειγμένοι.

Του φόρτωσαν το λοιπόν κι ένα σενάριο τρομοκρατίας(και? σιγά θα του κάνετε νταντά!!!) , το κυκλοφορήσαν στα βοθροκάναλα, άλλο που δε θέλασι κι αυτά , (δώστε μας αίμα και σπέρμα κι ότι θέτε) , το πάνε γύρα τις ρούγες κι από κει στα κατεβασμένα αυτιά των νοικοκυραίων περνώντας τους το μήνυμα.

''Μη φοβείστε μάγκες. Μείς είμαστε δω για πάρτη σας. Μην ακούτε τις δυνάμεις του κακού, εν προκειμένου τον Τσίπρα, καθ ότι οι υπόλοιποι κακοί είναι ακίνδυνοι και μόνον ούτος ο αληταράς απειλεί τον μνημονιακό μας παράδεισο.

Αυτόν πρέπει να βάλουμε ούλοι ένα χεράκι να πατάξουμε

Ποτάμια , Δημάρ, Γωργάκηδες , Λυκούδηδες και άλλα συναπαντήματα μάλλον είναι αναποτελεσματικά δια τούτο είπαμε να βάλουμε μπρος την εντελώς μα εντελώς επαναστατική μας αριστερά και όχι τα υπόλοιπα ανθυπογκρουπούσκουλα.

Τι τζαμπαντάν άδειες δίδομεν?

Περικαλώ.''

Ορέ σας πήρε πρέφα ως και η θειά μου η Σολτάνα με τ όνομα, ετών 89 και μόστειλε μαντάτα

Άρε τι καραγκιόζδις είνι αυτνοί?

Κι εσύ πάλι ρε Χριστόδουλε 55χρονώνε γάιδαρος μο κυκλοφοράς ωσάν Αγγελικούλα ? Θέ μου σχώρναμε.

Δε ρε τη χοληστερίνη σου κι άσε την επανάσταση να ξαποστάσει. Την έχετε ξεσκίσει ούλοι σας οι επαναστάτες από την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά.

Το καλύτερο ανέκδοτο πάντωςτο άκουσα προχθές απ τον Κύρτσο..

Βρίσκεται λέει εν διαρκεί επαναστάσει.

Άλλα τις .Επαναστατεί αβέρτα . Μιλάμε περί πολυβόλο . Τόσο πολύ.

Αμα δε είναι και με το αζημίωτο....

Θα μο πεις, Μήτσε μπερδεύεις επίτηδες τις επαναστάσεις και λειτουργείς να πούμε ως προβοκάτορ και παπαγαλίσκος του σεστήματος της, καθιστεκιύας τάξης, του ιμπεριαλισμού ειδικότερα, και του καπιταλισμού να πούμε και άραξε στο καφενέ σου κει στη Τούμπα, ασχολήσου με τα χάλια της πάρτης και της ομαδάρας σου (ΠΑΟΚΑΡΑ είπαμε) και άσε τα υπόλοιπα σε πιο καταρτισμένους ή πιο ξαναμμένους τέλος πάντων επαναστάτας , καλή ώρα , πασών των αποχρώσεων.



Καλώς αλλά ρε μάγκες είπαμε να μασάμε το κουτόχορτο ωσάν κατσίκες αλλά τόοοσο πολύ πια?

Άντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί το δαιμόνιο μυαλό σας τούτες τις προεκλογικές μέρες, μπας και τσιμπήσετε κανάν έξτρα μουστερή .

Όμως λίγο σοβαρότης δε βλάπτει.

Γελάνε ως και τα παρδαλά κατσίκια με τα καμώματα σας

Νομίζω?

Ο διαρκής επαναστάτης Μήτσος Τούφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου