Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πολύ άσχημα ...ξεκίνησε την αντιπολίτευση η ΝΔ

Η πρώτη ανακοίνωση της ΝΔ, από τη θέση της αντιπολίτευσης, αφορούσε τον πολιτικό όρκο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας δεν έκανε τίποτε παραπάνω, παρά να...
τηρήσει τις υποσχέσεις του και να μείνει πιστός στις προσωπικές του αξίες.
Η ΝΔ ξεκίνησε προσπαθώντας να συγκινήσει το Χριστεπώνυμο πλήθος, που όμως στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτο. Ούτε το 1% των Ελλήνων δεν έχει πρώτη προτεραιότητα τη θρησκεία ή τα εθνικά θέματα. Με την τσέπη ψηφίζει ο Έλληνας Αντώνη. Ακόμη δεν το κατάλαβες;  Αφήστε το Θεό στην άκρη και ασχοληθείτε με την τσέπη. Ο κ.Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές επειδή υποσχέθηκε συγκεκριμένα πράγματα που αγγίζουν την τσέπη κάθε Έλληνα (φθηνότερο ρεύμα, βασικό μισθό 751 ευρώ, επαναφορά δώρων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ και κυρίως την επαναφορά του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ). 
Αν εσείς νομίζετε ότι το 2015 συγκινεί το "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" θα εξαϋλωθείτε. Όσοι έχουν πρώτη προτεραιότητα τον Θρησκευτικό όρκο, έχουν αποχωρήσει από ετών από τη ΝΔ και πήγαν στη Χρυσή Αυγή. Και δεν ξαναγυρίζουν στη ΝΔ του Σαμαρά, που φυλάκισε τη μισή Χ.Α. και παρ΄όλα αυτά υπέστη απ΄αυτή δεινή ήττα, ακριβώς όπως με την ΕΡΤ. Μισές δουλειές, που τελικά γύρισαν μπούμερανγκ.
Oι υποκριτικοί μεγαλόσταυροι, οι επικύψεις στις εικόνες κι οι όρκοι στην Αγία Γραφή, δεν εμπόδισαν δεκάδες προδότες και θρησκευτικο-πατριδοκάπηλους, να μας πουλήσουνε με άνεση, ώστε να κινδυνεύουμε σαν Έθνος σήμερα, με αφανισμό. Η ΤΙΜΗ και η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ είναι το ζητούμενο, καθώς και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην επίσημη θρησκεία της Ελλάδας. Η ελεύθερη προσωπική πίστη είναι αναφαίρετο δικάιωμα κι η ανεξιθρησκεία, κατοχυρωμένη από το Σύνταγμά μας.
Ο τόπος θα σωθεί από όλους εμάς. Σωτήρες παντοδύναμοι και Θεόσταλτοι ηγέτες, δεν υπάρχουν.
Ας δοκιμάσουμε από δρόμους που μέχρι σήμερα ποτέ δεν τολμήσαμε. Ας δοκιμάσουμε την ...ομόνοια και την ομοψυχία ας πούμε, έτσι, γι αρχή.....

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, για την απόφαση του κ. Τσίπρα να απορρίψει το θρησκευτικό όρκο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας.
Αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου