Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αναγνώστης: Γιατί όλοι βάλλουν κατά Καμμένου;

Διαβαζω εδω και ωρα αρθρα και διαφορα σχολια σε πολλα μπλογκ ακουω αποψεις και αναρωτιεμαι.
Ενας δεξιος μετα την ΝΔ που ηττηθηκε συντριπτικα [και που ...
οποιοσδηποτε αλλος εχανε με 8 και μοναδες με τσιπα θα ειχε παραιτηθει] την ΧΑ που θεωρειτε ακροδεξια τι θα μπορουσε να ευχηθει [ασχετα αν δεν γουσταρει οπως και γω τον Καμμενο] να μπει στην βουλη και να μην κανει αυτοδυναμια ο Συριζα ωστε να συγκυβερνησει με αλλον [πιο θετικο για εμας ΑΝΕΛ]
Ποιοι αντιδρουν και κραζουν???
Δημοσιογραφοι παπαγαλακια κλπ που ηθελαν για τους δικους τους λογους τον Ποταμι να κανει Κυβερνηση με Συριζα για πολλους και διαφορους λογους και δεν τους βγηκε........για αυτο και κραζουν και αρχισαν να αποκαλουν οπως και ο Θεοδωρακης πριν λιγο τον Καμμενο ακροδεξιο και να λεει πικραμενος για την αποτυχια να βγει τριτος οτι ειμαστε η τριτη Δημοκρατικη δυναμη!!!!!!!!!!!!!
Πρωτος λογος
25 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να ανοίξει θέμα αδειών για τα τηλεοπτικά κανάλια

Δ. Παπαδημούλης: Τέρμα οι τζάμπα άδειες των καναλιών, κομματική γραμμή έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ (Video)

25.12.2014 , 01: 25.12.2014, 05:3

Ο αντιπρόεδρος τη Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ξεκαθάρισε αφήνοντας άναυδο το πάνελ του Mega και προκαλώντας σεισμό στο μιντιακό κατεστημένο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί με την δωρεάν αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών. Έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα έτσι ότι οι μέρες της παντοκρατορίας τους και της χειραγώγησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μετρημένες.

Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να βρει χρήματα θα είναι ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που εδώ και 25 χρόνια δίνονται τζάμπα!

Δευτερον

Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με MEGA, Μπόμπολα και Πρετεντέρη

06/01/201313:00
Τριτον
Ξεκινάει «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – Μπόμπολα για τα διόδια!

Θέμα διοδίων αναμένεται να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά, σύμφωνα με κορυφαία στελέχη του. Μια τέτοια κίνηση, ερμηνεύεται από πολλές πλευρές, ότι θα είναι η πρώτη πράξη του πολέμου που ο ΣΥΡΙΖΑ «υπόσχεται» ότι θα κηρύξει στους μηντιάρχες και κυρίως στην οικογένεια Μπόμπολα η οποία ελέγχει την Αττική Οδό, την Ολυμπία Οδό, τον Άξονα Μορέα και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Σε πρόσφατη συνάντηση τους με τα σωματεία των αυτοκινητιστών, Αλέξης Τσίπρας και Παναγιώτης Λαφαζάνης δεσμεύτηκαν για μείωση των διοδίων των φορτηγών.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
Τσίπρας εναντίον Μπόμπολα μέχρι εσχάτων!

Η «σύρραξη» του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκδότη και κατασκευαστή Γιώργο Μπόμπολα, που άρχισε με τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, συνεχίστηκε με τις... μεροληψίες του MEGA «περνάει» τώρα στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα και αφορά στο έργο της Αττικής Οδού.
Ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης δηλώνει ότι έγινε απόσβεση του έργου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει καταγγελία της σύμβασης. «Η κίνηση οχημάτων στην Αττική Οδό είναι διπλάσια από την προβλεπόμενη αρχικώς, η απόσβεση του έργου έχει γίνει νωρίτερα και ως εκ τούτου η σύμβαση πρέπει να καταγγελθεί», εξηγεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης

.....................

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΙΣ ....................ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.......................

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου