Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Δειλός, άβουλος και πολύ λίγος ο Σαμαράς

Σήμερα, ένας μαλάκας ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΥΡΙΖΑ, σε αποκάλεσε, γκοτζάμ Πρωθυπουργό "μαλάκα". Και σαν χάχας ψάχνεις τρόπο αντίδρασης και βάζεις εκπροσώπους να κάνουν διαβήματα διαμαρτυρίας. Ζητάς να παραιτηθεί από το σταθμό του κι αυτός σε γράφει στα παπάρια του και μένει . Δεν μπορείς να συμμαζέψεις έναν ...
μαλάκα δημοσιογράφο και θες να μας κυβερνήσεις ξανά !

Εσύ θα μας προστατέψεις από τους εξωτερικούς κινδύνους, από πολέμους, από εχθρούς γύρω μας, από εχθρούς στην οικονομία, από γύπες των αγορών και από φανατικούς τρομοκράτες; Εσύ ρε ανύπαρκτε δεν μπορείς να προστατέψεις την υπόληψή σου από έναν δημοσιογραφίσκο, τον οποίο η παράταξή σου φλόμωσε στο χρήμα και την προβολή στην ΕΡΤ, την οποία προσπάθησες να καθαρίσεις από κάτι τέτοιους και δεν το κατάφερες ούτε αυτό! Ούτε μήνυση δεν τόλμησες να του κάνεις !

Αντωνάκη, είσαι πολύ Αντωνάκης. Τράβα σπίτι σου να πλένεις κανένα πιάτο, γιατί φαντάζομαι πέφτει πολλή παντόφλα από τη Γεωργία.

Η χώρα χρειάζεται ΗΓΕΤΗ με guts αυτή τη σκληρή εποχή, δεν χρειάζεται βουτυροχλεχλέ που τον χλευάζει ενώπιον κάμερας και μικροφώνου ένας σαχλαμάρας δημοσιογραφίσκος και δεν βρίσκει τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω.

Περίγελος των σκυλιών έγινες Αντωνάκη...

Ιάκωβος Σπανούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου