Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ανακοινώσεις υποψηφίων και κομμάτων της 12/1/2015

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΛΗΣ
ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δείτε τις ανακοινώσεις:

Στράτος Σιμόπουλος: «Δεκάδες νέες σχολικές αίθουσες στη διάθεση μαθητών και δασκάλων»

Ειδική εκδήλωση με εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Στράτος Σιμόπουλος, χθες Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο «Domotel Les Lazaristes» .
Ο κ. Σιμόπουλος αναφέρθηκε στα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους δασκάλους, οι οποίοι, όπως τόνισε, όχι μόνον δίνουν τις πρώτες, απαραίτητες και βασικές γνώσεις στους μαθητές, αλλά διαπλάθουν το πλέον πολυτιμότερο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι τα παιδιά.
Ειδική αναφορά έκανε στο ζήτημα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο αξιολόγησης του δημόσιου τομέα, η οποία θα οδηγήσει τόσο στον εξορθολογισμό, όσο και στην παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τη νέα γενιά. Ο κ. Σιμόπουλος αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των εκπροσώπων του κλάδου σχετικά με τη διαδικασία της αξιολόγησης, διαβεβαιώνοντας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνεπώς οι εκπαιδευτικοί δεν θα πρέπει να στέκονται φοβικά απέναντι στην αξιολόγηση, καθώς αποβλέπει στην αναβάθμιση της λειτουργίας της δημόσιας εκπαίδευσης.
Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των διορισμών, το οποίο απασχολεί τους εκπαιδευτικούς. Σήμερα, παρότι οι μόνιμοι διορισμοί έχουν μειωθεί και πιθανά κενά, τα οποία παρουσιάζονται καλύπτονται από προσλήψεις εποχιακού χαρακτήρα, η αναπτυξιακή τροχιά της χώρας δεν αποκλείει στο άμεσο μέλλον τη διενέργεια προσλήψεων στον κλάδο της εκπαίδευσης, καθώς αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση.
Επιπλέον, ο κ. Σιμόπουλος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η αποκατάσταση των περικοπών δεν αργεί, αναφορικά με τις οικονομικές αποδοχές των εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν υποστεί περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και τους κάλεσε να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.
Στα ζητήματα της καθημερινότητας των δασκάλων, ο κ. Σιμόπουλος μίλησε για τις δεκάδες σχολικές αίθουσες που δρομολογήθηκαν τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια που ο ίδιος ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, εποπτεύοντας τον δημόσιο κατασκευαστικό φορέα, δηλαδή τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ». Πολλές από τις αίθουσες αυτές ολοκληρώθηκαν και άλλες κατασκευάζονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως στη Θεσσαλονίκη όπου το πρόβλημα της διπλοβάρδιας ήταν εντονότερο.
Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου, όπως υπογράμμισε, προχωρά ένα πιλοτικό και καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο αφορά στην εσωτερική αναβάθμιση τεσσάρων δημοτικών σχολείων. Η επιλογή των σχολείων, τα οποία θα αλλάξουν εντελώς αφού οι εσωτερικοί τους χώροι δεν θα θυμίζουν τα παλιά διδακτήρια, αλλά θα έχουν πολύ χρώμα και μοντέρνο, σύγχρονο περιβάλλον, έγινε από ισάριθμους δήμους της Θεσσαλονίκης.
«Όλα αυτά έγιναν μέσα σε συνθήκες κρίσης, από μία κυβέρνηση που προσπαθούσε να σώσει τη χώρα και τα κατάφερε. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Με μεγάλη τιμή αλλά και συναίσθηση της ευθύνης που αυτό συνεπάγεται είμαι υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης του Γενάρη. Αναλαμβάνοντας, εκτός της περιοχής μου, να εκπροσωπήσω και τη νεολαία στα ψηφοδέλτιά μας. Ο αγώνας για απαλλαγή από τα μνημόνια, για να σταματήσει ο κατήφορος της κοινωνίας μας, έχει ξεκινήσει. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι στις 26 Γενάρη η Ελλάδα μας δε θα γυρίσει απλά σελίδα, αλλά θα αλλάξει βιβλίο. Η ελπίδα, που ενσαρκώνει και μορφοποιεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρός του ο Αλέξης ο Τσίπρας, θα νικήσει το φόβο. Όλες και όλοι μαζί, θα ξαναστήσουμε τη χώρα μας στα πόδια της, και η νέα γενιά θα είναι μπροστά, πρωταγωνίστρια! Καλό αγώνα! Η νίκη και η ανατροπή είναι κοντά!

Συγκέντρωση πολιτικών φίλων Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας και αγώνα για τη νίκη της μεγάλης παράταξης σε συνάντηση πολιτικών του φίλων που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού συνδυασμού του κόμματος.
Ο κ. Καζαντζίδης δέχθηκε θερμές ευχές για επιτυχία στο εγχείρημα της πολιτικής του καθόδου από πλήθος στελεχών που ανήκουν στις τάξεις της ΝΔ. και βλέπουν στο πρόσωπο του Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη ένα νέο και πολιτικά άφθαρτο πρόσωπο που έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε τους συγκεντρωθέντες για τα καλά λόγια και την υποστήριξή τους και τόνισε ότι η εκλογική αναμέτρηση μπορεί και πρέπει να κερδηθεί στο ν. Κιλκίς με τη δύναμη της αλήθειας και των καθαρών πολιτικών επιχειρημάτων της παράταξης η οποία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπηρετεί την Πατρίδα και τους πολίτες.
‘’Οι πολίτες του ν. Κιλκίς αντιλαμβάνονται την ορθότητα του πολιτικού λόγου της ΝΔ, αντιλαμβάνονται ότι έχουν διασφαλιστεί οι συνθήκες οικονομικής σταθεροποίησης γι’ αυτό και θα εμπιστευθούν στη ΝΔ τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας’’ τόνισε ο κ. Καζαντζίδης και κάλεσε τους πολιτικούς φίλους και τα στελέχη της ΝΔ να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την τελική νίκη.

Η Κυριακή (Κούλα)Γιαννακίδου, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
“Ο αθλητισμός μπορεί να μην απέφυγε τις συνέπειες της κρίσης όμως οι άνθρωποι του αθλητισμού έχουν μάθει να αγωνίζονται διαρκώς και έτσι θα συνεχίσουν” δήλωσε η κ.Κυριακή (Κούλα)Γιαννακίδου, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Β΄ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στέλνοντας τις ευχές της στον Σύλλογο και τους αθλητές κατά την παρουσία της σήμερα το πρωί στην εκδήλωση του “ΑΠΟΛΛΩΝΑ” Καλαμαριάς στο θεατράκι της Χιλής, παρουσία πλήθους αθλητών, γονέων και πολλών μελών. Νωρίτερα η κ.Γιαννακίδου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Θέρμης. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Θέρμης, για την πολυετή προσφορά του στα κοινά.
Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου το απόγευμα πήγε στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Τριλόφου ενώ το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Βλάχων Θέρμης-Τριαδίου στο κέντρο ¨Τζανής¨. Επίσης στις 9 Ιανουαρίου το βράδυ η υποψήφια βουλευτής ήταν στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Τριλόφου του οποίου είναι και μέλος.
Στέλιος Βαλιάνος

Κοπή βασιλόπιτας της Ν.Ο. Θεσσαλονίκης της Χ.Α.
Μαζική ήταν η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στην εκδήλωση της Ν.Ο. Θεσσαλονίκης για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και την ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε μια κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος αίθουσα. Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστές Ματθαιόπουλος Αρτέμης και Ζησιμόπουλος Πολύβιος, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστές Χρυσομάλλης Νικόλαος και Τσακίρης Μιχάλης, το μέλος της Κ.Ε. Συναγωνιστής Γραικός Φώτης καθώς και το μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, Συναγωνιστής Τριανταφυλλούδης Αλέξανδρος, ο οποίος πραγματοποίησε μια σύντομη ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων και τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελούν την ημέρα των εκλογών, για να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.

Συμμετοχή Κυριάκου Γεροντόπουλου σε εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας, συλλόγων του Έβρου

O Υφυπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Έβρου, Κυριάκος Γεροντόπουλος, παρεβρέθηκε την Κυριακή σε εκδηλώσεις συλλόγων, μετά από πρόσκληση τους, με αφορμή την κοπή βασιλόπιτας για το νέο χρόνο.
Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει τα μέλη τους και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους, αλλά και να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν τιυς συλλόγους τους, αλλά και την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα.
Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών Έβρου, όπως δήλωσε ο κ.Γεροντόπουλος βρέθηκε με δύο ιδιότητες. Πρώτα του Εφέδρου Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού και μετά του πολιτικού.
Στην πίτα του δυναμικού συλλόγου Πετρωτιωτών, μαζί με ευχές συζήτησε και για θέματα που αφορούν την περιοχή καταγωγής των μελών του συλλόγου.
Τέλος στην εκδήλωση του ποδοσφαιρικού αθλητικού συλλόγου Μάκρης, ο Υφυπεξ συζήτησε για ποδοσφαιρικά θέματα, μιας και είναι γνωστή η αγάπη του για τον αθλητισμό.


Προεκλογικές συγκεντρώσεις ΟΚΔΕ

ΑΘΗΝΑ
Κεντρική προεκλογική εκδήλωση: Τρίτη 20 Γενάρη στις 18:30 στο πολυτεχνείο (Πατησίων) κτήριο Γκίνη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αμπελόκηποι: Τετάρτη 14 Γενάρη στις 19:00 στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων
Κεντρική προεκλογική εκδήλωση: Τετάρτη 21 Γενάρη στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ολύμπου και Αριστοτέλους γωνία)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Πέμπτη 15/1 στις 18:30 στο Δημαρχείο
ΘΗΒΑ
Τετάρτη 21/1 στις 18:30 στο καφέ ΑΣΤΟΡΙΑ (κεντρικός πεζόδρομος)
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τετάρτη 21/1, στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο (Γιοζεφ Ελίγια 7)
ΤΡΙΚΑΛΑ
Πέμπτη 15 Γενάρη, 19:00, Μουσική Σκηνή στην Κεντρική Πλατεία (Στουρνάρα 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου