Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ: Δικηγόρος κατέθεσε αίτηση στον Άρειο Πάγο να ΑΚΥΡΩΣΕΙ την ευνοϊκή απόφαση υπέρ Σώρρα


"Η Δικαιοσύνη οφείλει να αποφασίσει επιτέλους αν θα δοθεί ένα τέλος στις αδιανόητες υποσχέσεις και τα ψέμματα του Αρτέμη Σώρρα."
Αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ώστε ...
να διερευνηθεί (επιτέλους…) το ζήτημα της γνωστής αθωωτικής απόφασης για τον Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια
που θα εξαγόραζε το ελληνικό χρέος έκανε ο δικηγόρος Πέτρος Πανταζής.
Έπειτα από κοινωνικές αντιδράσεις αλλά και ρεπορτάζ του τύπου η δικαιοσύνη οφείλει να διαπιστώσει αυτό που η κοινή λογική λέει, ότι δηλαδή, είναι αδύνατο να κατέχει ένα πρόσωπο περιουσία ύψους 600 δισ. δολλαρίων ( ποσό το οποίο έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα).
Πολλές είναι επίσης και οι καταγγελίες πολιτών που έπεσαν θύμα των εξαγγελιών του Αρτέμη Σώρρα και του κόμματος που έχει ιδρύσει «Ελλήνων Συνέλευσις». Καταγγελίες που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις του Αρτέμη Σώρρα πως θα τους χαρίσει το χρέος σε εφορία και δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και πως θα χαρίσει 20.000 ευρώ σε όλους τους ψηφοφόρους του εφόσον εκλεγεί και σχηματίσει κυβέρνηση, ενώ ζητά και από τους πολίτες υψηλές συνδρομές για να εγγραφούν στο κόμμα του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ και μαρτυρίες δεν δίνεται καμία απόδειξη για τα χρήματα που καταβάλλουν οι ανυποψίαστοι πολίτες.
Επίσης, εντυπωσιακό είναι και το θέμα των πολλών γραφείων της «Ελλήνων Συνέλευσις» που έχουν ανοίξει ανά την Ελλάδα. Γραφεία που εκλέγουν Δ.Σ. και συνεδριάζουν «κάνοντας επικλήσεις στους αρχαίους προγόνους μας και στους αρχαίους Θεούς», όπως λένε μέλη του πολιτικού φορέα.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να αποφασίσει επιτέλους αν θα δοθεί ένα τέλος στις αδιανόητες υποσχέσεις και τα ψέμματα του Αρτέμη Σώρρα. Πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια, διότι πρόκειται για ένα κομβικό ζήτημα.