Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Η αλήθεια για τη "δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον Σώρρα για τα 600 δις"

Λογικοί άνθρωποι υποθέτουν, ότι ένα δικαστήριο δεν θα μπορούσε να αποφανθεί ότι τα 600 δις του Σώρρα υπάρχουν. Οι οπαδοί του επιμένουν ότι ....
το δικαστήριο αναγνώρισε ότι τα λεφτά υπάρχουν και αυτοί που αντικρούουν τον ισχυρισμό, με μπόλικη δόση ειρωνείας (λογικό) απαντούν ότι μόνο ένας ψεκασμένος θα δεχόταν ότι υπάρχει αυτό το εξωφρενικό ποσό. Φυσικά και δεν υπάρχουν τα λεφτά, αλλά ...
δυστυχώς το δικαστήριο πήρε θέση (πρωτοφανή!) και απεφάνθη, ότι τα λεφτά υπάρχουν !!!!!!!!!
Δυστυχώς, η δικαστική απόφαση επέτεινε τη σύγχυση και διαιωνίζει την παλαβομάρα, αν και μια δικαστής, θα έπρεπε να μην πάρει θέση καθώς είναι αδύνατον να αποφανθεί για διεθνή γραμμάτια - δεν έχει την τεχνογνωσία και δεν έχει υπηρεσία ελέγχου. Παρ' όλα αυτά αποδέχθηκε τη μαρτυρία του Gregory Pappas και της έδωσε κύρος με μια δικαστική απόφαση !

Λέει κατά λέξη η δικαστική απόφαση:

Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία «Red Panther Limited», που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν. Όπως κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης, Gregory Pappas, ο οποίος τυγχάνει Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών, που εδρεύει στο Οντάριο του Καναδά και είναι ο θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό, που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος, δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάσει της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητά τους. 

Η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου λοιπόν, υιοθέτησε δυστυχώς, τις μπαρούφες για τα ομόλογα και δεν έμεινε στο λογικό, που θα ήταν να απαλλάξει μεν τους κατηγορούμενους, καθώς τα παραμύθια δεν είναι ποινικό αδίκημα, αλλά να μην μπει στην ουσία του αν υπάρχουν τα λεφτά ή δεν υπάρχουν.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Δικηγόρος κατέθεσε αίτηση στον Άρειο Πάγο να ΑΚΥΡΩΣΕΙ την ευνοϊκή απόφαση υπέρ Σώρρα


Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ http://athensreviewofbooks.com/?p=2669

BONUS:


Επικός καβγάς παπά με οπαδούς του Σώρρα ! "σε πονάει παπά, που ο Δίας δεν ήταν εβραίος;" (VIDEO)