Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Σάλος με το σεξιστικό παραλήρημα Καρανίκα

Εμετικό, ρατσιστικό, ναζιστικό, φασιστικό, σεξιστικό παραλήρημα από τον στρατηγικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού, που αποδομεί το μύθο της "ηθικής της αριστεράς"

Νέα επίθεση μέσω των social media εξαπέλυσε o σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας κατά της πρώην βουλευτού του κόμματός του Ραχήλ Μακρή, αλλά και της Σοφίας Βούλτεψη.



"βλέπω τη Ραχήλ Μακρή να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με τη Βούλτεψη"

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας την «ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη», ενώ από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη​.

Συγκεκριμένα έγραψε: Η Ραχήλ Μακρή... αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

‘’Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’’ , λέει ο λαός και αποφεύγουμε...αυτην την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της νδ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον».

Το επίμαχο post που προφανώς θα σβήσει ο κ. Καρανίκας ή θα ισχυριστεί ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του είναι αυτό:


http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2248016/karanikas-vlepo-voultepsi-ke-rachil-na-fotografizonte-gimnes