Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ανησύχησε η Μέρκελ από την ομαδική Μουσουλμανική στύση και μιλά για απελάσεις

Το σημαντικότερο πρόβλημα των επόμενων δεκαετιών στην Ευρώπη, είναι πώς θα διαχειριστεί τις σεξουαλικές ορμές των νέων εποίκων της.
Τα χιλιάδες ορθωμένα στη θέα της λευκής σάρκας,  μουσουλμανικά "ξίφη", τρόμαξαν την Ευρώπη, που αναζητά τρόπους να περιορίσει τη στύση εκατομμυρίων μουσουλμάνων, που αναζητούν να γευτούν τη λευκή σάρκα, με ανορθόδοξες μεθόδους, που δεν συνηθίζονται στη γηραιά ήπειρο.



Σφοδρές αντιδράσεις προκαλούν στη Γερμανία οι λεπτομέρειες της ομαδικής σεξουαλικής επίθεσης εναντίον γυναικών από μετανάστες και πρόσφυγες την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία. Ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης αποπέμφθηκε. Υπέρ της απέλασης προσφύγων που καταδικάζονται για σεξουαλικά εγκλήματα τάχθηκε η Άγκελα Μέρκελ , ακόμα και για τις ποινές που έχουν επιβληθεί με αναστολή, μετά από συνάντηση ηγετικών στελεχών του κόμματός της. Στο μεταξύ η ακροδεξιά κίνηση Pegida έχει προγραμματίσει σήμερα διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κολωνία.



Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ τάχθηκε σήμερα υπέρ της αυστηροποίησης της νομοθεσίας που αφορά τις απελάσεις προσφύγων που έχουν αιτηθεί άσυλο στη χώρα αλλά καταδικάζονται από γερμανικά δικαστήρια για διάφορα αδικήματα, ακόμη και αν η καταδίκη αυτή είναι με αναστολή.
«Αν οι πρόσφυγες διέπραξαν ένα αδίκημα», αυτό «θα πρέπει να έχει συνέπειες (…) αυτό σημαίνει ότι το δικαίωμα (παραμονής τους στη Γερμανία) θα πρέπει να τερματίζεται αν καταδικαστούν σε φυλάκιση ή ακόμη και με αναστολή», είπε η καγκελάριος, με αφορμή τις επιθέσεις εναντίον γυναικών που σημειώθηκαν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία.
Η ηγεσία του συντηρητικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της Μέρκελ, που συνεδρίασε σήμερα στο Μάιντς, συμφώνησε να ζητήσει να ανακαλείται η χορήγηση ασύλου στην περίπτωση καταδίκης για κάποιο αδίκημα. Το ζήτημα αυτό ωστόσο θα πρέπει να συζητηθεί με το συγκυβερνών κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).
«Είναι σημαντικό εκεί όπου δεν επαρκεί ο νόμος, να τροποποιηθεί», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Άγγελα Μέρκελ η οποία θεωρεί ότι αυτό είναι «προς το συμφέρον της μεγάλης πλειονότητας των προσφύγων».
Με βάση τη γερμανική νομοθεσία, ένας άνθρωπος στον οποίο έχει χορηγηθεί άσυλο μπορεί να απελαθεί από τη Γερμανία εφόσον έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, υπό τον όρο όμως ότι η ζωή του ή η υγεία του δεν θα διατρέξουν κίνδυνο στη χώρα καταγωγής του.

Αντιδράσεις και διαδηλώσεις

Εκατοντάδες γυναίκες συγκεντρώθηκαν σήμερα στα σκαλιά του καθεδρικού ναού της Κολωνίας για να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην πόλη αυτή, στις οποίες σύμφωνα με τους μάρτυρες εμπλέκονται πολλοί νέοι «αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής».
Οι γυναίκες κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Το όχι σημαίνει όχι. Αυτοί είναι οι νόμοι μας. Μείνετε μακριά μας» και «Όχι στη βία εναντίον γυναικών, είτε στην Κολωνία, είτε στη γιορτή μπύρας, είτε στην κρεβατοκάμαρα». Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου πολλές είχαν σφυρίχτρες ή χτυπούσαν κατσαρόλες.
«Θέλουμε και πάλι να αισθανθούμε ασφάλεια (…) Είμαι εδώ για όλες τις μητέρες, τις κόρες, τις εγγονές, τις γιαγιάδες που θέλουν να κυκλοφορούν με ασφάλεια», εξήγησε η Μαρτίνα Σούμεκερς, η 57χρονη μουσικός που οργάνωσε την κινητοποίηση.
Το απόγευμα αναμένεται να γίνει στην Κολωνία μια διαδήλωση του ακροδεξιού ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida στην οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 1.000 άνθρωποι.
Άλλοι τόσοι πάντως ήταν οι αριστεροί αντιδιαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στην απέναντι πλευρά της κεντρικής πλατείας της Κολωνίας, κρατώντας πανώ με συνθήματα όπως «Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι» και «Ο φασισμός δεν είναι άποψη, είναι έγκλημα».
Στην πλατεία αυτή, ανάμεσα στον Καθεδρικό και τον σιδηροδρομικό σταθμό, σημειώθηκαν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς πολλές επιθέσεις σε βάρος γυναικών. Το περιοδικό Spiegel έγραψε ότι έχουν γίνει ήδη περίπου 200 καταγγελίες, οι δύο από τις οποίες για βιασμό.
Η ομοσπονδιακή αστυνομία έχει ταυτοποιήσει 32 υπόπτους, από τους οποίους οι 22 έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία. Τα επεισόδια αυτά, αλλά και η αδράνεια της αστυνομίας, έχουν προκαλέσει σάλο σε όλη τη χώρα.

Πηγή είδησης: ΕΡΤ1-ΑΠΕ - Σχόλιο περί στύσης: δικό μας, χωρίς υποκρισίες και φραστικές περιστροφές, όπως πάντα. Το σημαντικότερο πρόβλημα των επόμενων δεκαετιών στην Ευρώπη, είναι πώς θα διαχειριστεί τις σεξουαλικές ορμές των νέων εποίκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου