Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η πίκρα Χατζηνικολάου για Τζιτζικώστα και η αβάντα στον Μεϊμαράκη

Τελικά, μάλλον είχε δίκιο το taxalia σε χθεσινό του δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν στην άρνηση του Απόστολου Τζιτζικώστα να συμμετάσχει στην εκπομπή "Ενικός" του δημοσιογράφου στο STAR CHANNEL. Ο ίδιος ο Χατζηνικολάου, επιβεβαίωσε ....
εμμέσως πλην σαφώς, τον εκνευρισμό του για την άρνηση Τζιτζικώστα να "τιμήσει" την εκπομπή του, πετώντας "καρφιά" ή μάλλον "πρόκες", αφού στο βίντεο που ακολουθεί λέει χαρακτηριστικά ότι ανάμεσα στα προσόντα του νέου αρχηγού, θα πρέπει "να μπορεί να σταθεί καλά σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, να μην είναι αγοραφοβικός" , ενώ στο τέλος, συμπληρώνει εμφανώς χολωμένος, παρά το χαμόγελο, πως,  "κανείς πάντως, ας το γνωρίζουν και οι τέσσερις, δεν μπορεί να δοξαστεί κρυπτόμενος".

Είναι ολοφάνερες οι μπηχτές εναντίον του Τζιτζικώστα, που ...τόλμησε να τον αγνοήσει κι έτσι στον αντίποδα ο δημοσιογράφος παίρνει ανοιχτή και χωρίς περιστροφές θέση υπέρ Μεϊμαράκη  !
Υπάρχει κι ένα καλό στην όλη ιστορία ! Ο Χατζηνικολάου, από πίκρα για να μη βγει ο Τζιτζικώστας, θα πάει να ψηφίσει Μεϊμαράκη. Ένα δίευρω ακόμη για τη ΝΔ δηλαδή !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου