Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μακελειό στο Παρίσι από παρανοϊκούς Μουσουλμάνους ρατσιστές (video)

Tην ίδια ώρα, χιλιάδες ΜΜΕ της νέας τάξης προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν συμψηφισμούς και να μεταφέρουν την ατζέντα, από το παρανοϊκό έγκλημα στην "αύξηση της ξενοφοβίας¨, όταν η μοναδική ξενοφοβία που υπάρχει πραγματικά στον κόσμο,είναι αυτή των Μουσουλμάνων εναντίον των Χριστιανών.
Συνολικά 12 είναι οι νεκροί και 20 οι τραυματίες από ..
την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής Charlie Hebdo στο Παρίσι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. Η εφημερίδα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον μουσουλμανικό κόσμο στο παρελθόν, όταν είχε δημοσιεύσει σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ. Σε «κόκκινο» συναγερμό η Γαλλία. Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Ολάντ.



19 ΣΕΠ 2012


Αυτό είναι το σκίτσο του Γαλλικού περιοδικού που ξεσήκωσε τους Μουσουλμάνους...

...που ψοφάνε για παρεξήγηση κι έχουν κουράσει τον πλανήτη με το φανατισμό τους!
Εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων που έχει προκαλέσει στο μουσουλμανικό κόσμο η προβολή της ταινίας που θεωρείται βλάσφημη και προσβλητική για το Ισλάμ, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό..
Charlie Hebdo δημοσιεύει στο σημερινό τεύχος σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού φιλοξενείται ένα σκίτσο του γελοιογράφου και διευθυντή του, του Σαρμπ, που εικονίζει έναν μουσουλμάνο σε αναπηρική καρέκλα που την σπρώχνει ένας υπερορθόδοξος εβραίος.

Η γελοιογραφία φέρει τη λεζάντα «Άθικτοι 2», παραπέμποντας σε μια σκηνή από την γαλλική ταινία με τον ομώνυμο τίτλο. Στο «συννεφάκι» οι δύο «ήρωες» του σκίτσου δηλώνουν ταυτόχρονα: «Μην κάνετε πλάκα!».

Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού υπάρχουν σκίτσα που εικονίζουν τον προφήτη Μωάμεθ.

2 ΙΑΝ 2013


Κάνουν πόλεμο νεύρων στους Μουσουλμάνους

Οι συνεχείς εκδηλώσεις μίσους και φανατισμού από Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, έχουν συσπειρώσει όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, απέναντι στον υστερικό φανατισμό των θρησκόληπτων. Έτσι, φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν στους Μουσουλμάνους να καταλάβουν, ότι ..
δεν κόβεις όσα κεφάλια σου  γουστάρει, επειδή κατά την κρίση σου "σου προσέβαλαν τον προφήτη". Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την επιμονή, ώστε να προσαρμόζεται ο φανατικός σιγά-σιγά στην πραγματικότητα. Να ανοίγει το μυαλό του και να ελευθερώνεται από τον φανατισμό.

Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να γίνονται με σεβασμό στη θρησκεία των ανθρώπων αυτών, παρά το γεγονός ότι αυτοί αντιλαμβάνονται ως αιτία θανάτου, την παραμικρή ενασχόληση "άπιστου" με τα δικά τους. Πού θα πάει, θα συνηθίσουν και θα αρχίσουν να ξυπνάνε σιγά-σιγά, αν τους δώσουν να καταλάβουν -σιγά σιγά!- ότι μπορεί και να μην υπάρχει άλλη ζωή, οπότε δεν χρειάζεται να είσαι τόσο φανατικός. Δικαιούσαι φυσικά να απαντάς σε κάθε έναν που προσβάλλει τη θρησκεία σου, όχι όμως να τον αποκεφαλίζεις! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με όλες τις άλλες θρησκείες: Η διαφορά βρίσκεται στο ότι οι Μουσουλμάνοι σ-κ-ο-τ-ώ-ν-ο-υ-ν  για τη θρησκεία.

Έτσι, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δημοσίευσε σήμερα ένα 64σέλιδο ειδικό τεύχος με σκίτσα για την ζωή του προφήτη Μωάμεθ.

Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο σκίτσα του Μωάμεθ προκαλώντας διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, που οδήγησαν στο προσωρινό κλείσιμο αρκετών γαλλικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό.

Στο Ισλάμ θεωρείται προσβλητική η δημοσίευση σκίτσων του προφήτη.

Η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 ότι «δεν είναι ανάγκη να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά» ενώ ο εκδότης του εντύπου είπε απλά ότι «αν ο κόσμος θέλει να σοκαριστεί, θα σοκαριστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου