Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αγνώμων ο Μπουτάρης

Την παροιμία "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" θέλει να επιβεβαιώσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για τον οποίο "γίνονταν θυσία" Σαμαράς και Βενιζέλος τα τελευταία χρόνια. Ειδικά,ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς έχει...
κάθε λόγο να είναι θυμωμένος με τον Γ.Μπουτάρη, αφού οδήγησε σε διάλυση σχεδόν τη ΝΔ Θεσσαλονίκης, για χάρη του. Πέρασε όποια τροπολογία ζήτησε ο Δήμαρχος, αποδόμησε στελέχη και βουλευτές της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, για τα μάτια του "κυργιάννη", κώφευσε συστηματικά σε κάθε έκκληση νεοδημοκρατών να τους δώσει αντιπολιτευτικά όπλα, κώφευσε στις συνεχείς εκκλήσεις τους να "μαζέψει" τους θαυμαστές του "κυργιάννη" από τη ΝΔ που υμνούσαν τον Δήμαρχο κι έκανε τα πάντα για να ισχυροποιηθεί. 

Τα ίδια παράπονα έχει κι ο Βενιζέλος: κόντεψε να ρίξει την κυβέρνηση όταν ο Μιχελάκης, αρνήθηκε προσωρινά να φέρει φωτογραφική τροπολογία για να επανεκλεγεί ο Γ.Μπουτάρης και τώρα βλέπει τον Δήμαρχο να στηρίζει ....το Ποτάμι, αντί να κολλάει αφίσες του ΠΑΣΟΚ.
Και να στέλνει τον Σπύρο Πέγκα στο θνησιγενές εγχείρημα Θεοδωράκη.

Αντί να μπει ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που τόσο τον στήριξε -εξ Αθηνών- παίρνει την παρέα του και στηρίζει Ποτάμι !

Κι έτσι, λογικότατα και δικαιολογημένα γελά χαιρέκακα η άσπoνδη "φίλη" του Σαμαρά , η κ.Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα βρεθεί στην ίδια κεντροαριστερή ΝΔ που ετοιμάζουν υπογείως οι άνθρωποι του Μητσοτακέικου, που θα διαολοστείλουν τον Σαμαρά, ως ...ακροδεξιό ! Τον άνθρωπο που έβαλε στη φυλακή τη μισή Χρυσή Αυγή, ο μηχανισμός της Ντόρας, ξεκίνησε ήδη να τον κατηγορεί ως ακροδεξιό !!!  Μπακογιάννηδες, Ταχιάοι, Μπουτάρηδες και Μπουταρόπαιδα θα βρεθούν στο ίδιο κόμμα, σε λίγες βδομάδες ή μήνες κι ο Σαμαράς θα βρεθεί στιγματισμένος ως ...χρυσαυγίτης!

Θα τα δείτε όλα αυτά καλύτερα τις επόμενες βδομάδες...
Η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον Μπουτάρη, δεν θα του βγει σε καλό. Σε καθόλου καλό !Κι έτσι πρέπει. Υπάρχει Θεία Δίκη τελικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου