Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αναγνώστης περί ψεκασμένων και fake news

"Ο άσχετος Καθηγητής Ιατρικής κ. Γουργουλιανης διαδίδει ψεκ και fake news τα οποία έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα ραπιντ τεστ των Πρυτάνεων Ιατρικής Πλεύρη και Μητσοτάκη, δήλωσε:


"Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που ζουν ακόμη με τον φόβο της πανδημίας. Και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Τον τελευταίο χρόνο παρατηρούμε μια στάση κακής ιατρικής. Έχουμε το φαινόμενο της ιατρογενούς νοσηρότητας. Άνθρωποι που με έναν τρόπο… θέλουν να αρρωστήσουν. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε συμπολίτες που θα πάνε να κάνουν τεστ ακόμη και αν έχουν ένα πολύ ελαφρύ σύμπτωμα. Και αν βγει το τεστ θετικό, τότε πανικοβάλλονται, όταν ξέρουμε πλέον πως η γρίπη έχει πιο βαριά συμπτώματα από τον κορωνοϊό, και κλείνονται σπίτι για μέρες κάνοντας προμήθειες πολλών φαρμάκων (...) Μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Το τεστ μπορούμε να το κάνουμε, όταν έχουμε βαριά συμπτώματα και θέλουμε να πάμε στο Νοσοκομείο για να δουν οι γιατροί ποια αγωγή θα μας δώσουν. Επίσης μπορεί να κάνουμε ένα τεστ, αν επισκεφθούμε στο χωριό τους ηλικιωμένους παππούδες. Αλλά δεν είναι δυνατόν με το κάθε μικρό σύμπτωμα κρυολογήματος να μας πιάνει πανικός για να κάνουμε τεστ. Καθόμαστε σπίτι για να αναρρώσουμε, και επιστρέφουμε στη δουλειά μας φορώντας για λίγες μέρες τη μάσκα. Αυτό είναι αρκετό."

πηγή: https://instanews.gr/94052/ellada/kampanaki-goyrgoyliani-ta-2-poly-epikindyna-kataloipa-toy-koronoioy-poy-ton-anisychoyn.html

ανώνυμος αναγνώστης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου