Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Έκανε την ανατροπή ο ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, ένταση, πάθος, πέναλτι, πολλές φάσεις, αποβολή, ανατροπή σκορ, ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Άρης ήταν ξεκάθαρα κυρίαρχος του αγώνα στο...

πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σημείωσε ένα γρήγορο, φανταστικό γκολ με τον Πάλμα κι έστειλε την μπάλα τρεις φορές στα δοκάρια του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι, που αμφισβήτησε έντονα η πλευρά του Άρη, στο 66, με εύστοχο χτύπημα του Σβαμπ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Ζίφκοβιτς, που αρχικά ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, αλλά ο διαιτητής συμβουλευόμενος το VAR κατοκύρωσε.

Το ματς σημαδεύτηκε και από την ένταση στο 90′ μετά από την (απαράδεκτη) ενέργεια του Κάργα που ήταν πεσμένος έξω από το γήπεδο και πήδηξε μέσα για να μην συνεχιστεί στο παιχνίδι, φέρνοντας στους δύο πάγκους και την αποβολή του Ραζβάν Λουτσέκου επειδή πέταξε αντικείμενο στην κερκίδα και για εξύβριση.

Καλύτερος του Άρη, ο Νταρίντα , ενώ από τον ΠΑΟΚ την πιο σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ο Αουγκούστο.


ΑΡΗΣ (Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάζιο, Μαζικού (85 Πίρσμαν), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο (85΄Νταμπό), Νταρίντα, Πάλμα (85′ Χριστοδουλόπουλος), Γκαρσία (79΄Γκρέι ), Ιτούρμπε (79′ Καμάτσο), Καμαρά

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46′ Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (46′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρει (46′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (62΄Τόμας)

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ, Βοηθοί: Φρέντρικ Κλίβερ και Ρόμπιν Βίλντε, Τέταρτος: Φωτιάς, VAR: Τζουχίν Τσάτζια, Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου