Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Και το Πρωτοδικείο Φλώρινας δικαίωσε τον σύλλογο των Σκοπιανών στην Ελλάδα


 Επειδή θέλουμε να γράφουμε καθαρές αλήθειες, χωρίς μισόλογα, πάρα πολύ ξεκάθαρες, είπαμε:

1. Υπάρχουν περίπου 150.000 "ντόπιοι" στη Μακεδονία, που μιλούν, άλλος πολύ, άλλος λίγο και το "ντόπικο" ιδίωμα, δηλαδή τη Βουλγαρική γλώσσα, όπως εξελίχθηκε στους αιώνες από ...

τους κατοίκους της περιοχής. 

2. Από αυτούς οι 130.000 έχουν ελληνική, ελληνικότατη συνείδηση και οργίζονται αν τους πεις "Βούλγαρους" κλπ. Είναι όμοιοι με τους υπόλοιπους γηγενείς Μακεδόνες, μόνο που μιλούν (οι παππούδες πια) τα "εντόπικα" και χορεύουν Ζάικο αντί για Καλαματιανό. Γούστο τους και καπέλο τους, καλά κάνουν και διατηρούν τη γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα των παππούδων τους, δεν είναι πρόβλημα.

3. Υπάρχουν όμως κάπου 20.000, οι περισσότεροι στη Φλώρινα, αρκετοί στην Πέλλα, λίγοι στην Καστοριά και ακόμη λιγότεροι στην Κοζάνη, το Κιλκίς, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη, που ΔΕΝ αισθάνονται Έλληνες. Μισούν την Ελλάδα, αισθάνονται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Σλάβοι. Επίσης δεν μας ενοχλεί, αν δεν κλέβουν τη δική μας ιστορία. Ενοχλούσαν πάντα, επειδή απλά αποκαλούσαν τον εαυτό τους μετά το 1980 "Μακεδόνες". Μέχρι το 1980 θεωρούσαν τον εαυτό τους Βούλγαρο, μετά έφτιαξαν το παραμύθι του "Μακεδονικού έθνους". Έχουν ΜΗ ελληνική συνείδηση, κυρίως για πολιτικούς λόγους. Είναι απόγονοι των Σλάβων κομμουνιστών, που ηττήθηκαν το 1949 και δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας από την Ελλάδα και να φτιάξουν ένα νέο Σοβιετόφιλο κρατίδιο. Στο 99% είναι συγγενείς ανταρτών του εμφύλιου.

4. Με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Ελλάδα (οι πολιτικοί, όχι ο λαός), παραδώσαμε τα πάντα στους γείτονες Σκοπιανούς. Γλώσσα και Εθνότητα. Όλες οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που κυβερνούσαν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25) ήταν στην πραγματικότητα υπέρ της συμφωνίας, όχι για ιστορικούς ή ιδεολογικούς λόγους, αλλά επειδή μας την επέβαλε το ΝΑΤΟ και η Ιερά Σιών, που για δικούς τους λόγους, ήθελαν να προσεταιριστούν τα Σκόπια. Και φυσικά όπως πάντα γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χαμένος είναι αυτός που έχει δίκιο! Η Ελλάδα δηλαδή, αφού -αντικειμενικά κι όχι κατά την εθνική μας αφήγηση- η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική. ΝΑΤΟ και Σιών όμως δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ιστορική αλήθεια, σχεδίαζαν να στριμώξουν τη Ρωσία του Πούτιν και άρα έπρεπε να κλαδέψουν όλα τα κλαδιά, που θα μπορούσε να πατήσει η Ρωσία. Γι αυτό και είτε πίεσαν, είτε λάδωσαν, είτε εκβίασαν, είτε απείλησαν, κατάφεραν να "πείσουν" όλες τις συστημικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, να αποδεχθούν τη δεινή εθνική ήττα και να κάνουν πως πιστεύουν ότι οι Σλάβοι στη γείτονα φιλειρηνική χώρα, είναι ...Μακεδόνες. Φυσικά ΔΕΝ είναι, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τη "Δύση". Οπότε, οι δήθεν αντιδράσεις της επίσημης ΝΔ ή κάποιων στο ΠΑΣΟΚ , τους ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ είναι ...τρίχες. Ολοι αυτοί είναι γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ και κάνουν ό,τι ζητήσει. Τόσο απλά. Και η ΝΔ να ήταν στην εξουσία, όλοι αυτοί οι βουλευτές που παριστάνουν τους Μακεδονομάχους, θα περνούσαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τη συμφωνία! Έκαναν πως αντιδρούν, μόνο όταν σιγουρεύτηκαν ότι θα περάσει από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Κι όσοι αντιδρούν καθαρά σήμερα, το κάνουν εκ του ασφαλούς, επειδή δεν έχουν την καυτή πατάτα στα χέρια τους. Αν π.χ. ο λαός δώσει στις εκλογές 60% στον Βελόπουλο, αυτός ΔΕΝ θα ακυρώσει τη συμφωνία. Από την αντιπολίτευση λεονταρίζει, αλλά μόλις γίνει Πρωθυπουργός και πέσουν τα τηλέφωνα από Μπάιντεν, Σόρος, Μόρος, κλπ, θα κάνει την κωλοτούμπα και θα αρχίσει να "τα μασάει".

5. Δεδομένης λοιπών της προδοτικής συμφωνίας (ναι, είναι προδοτική, επειδή δεν την ενέκρινε ο λαός, παρά μόνο οι εκφοβισμένοι απ το ΝΑΤΟ βουλευτές), τα ελληνικά δικαστήρια, δεν μπορούν να την ανατρέψουν ή να δυσκολέψουν τη ζωή των 20.000 Σλάβων της Ελλάδας, που αισθάνονται "Μακεντόνετς".

6. Η πρώτη φάπα ήρθε από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας, όπου αναγνωρίστηκε ο Σύλλογος των Σλάβων της Φλώρινας "για τη διάδοση της Μακεδονικής γλώσσας". Ξεσηκώθηκαν λίγο οι Έλληνες, αλλά γράψαμε τότε, ότι οι τυχόν εφέσεις κλ.π. δεν θα έχουν τύχη. Η συμφωνία δένει τα χέρια των δικαστών.

7. Η δεύτερη φάπα ήρθε προχθές από το Πρωτοδικείο Φλώρινας το οποίο απέρριψε τις τριτανακοπές, δηλαδή με απλά λόγια λένε οι δικαστές "έχουμε δεμένα τα χέρια με τη συμφωνία, δεν μπορούμε να ανακηρύξουμε παράνομο το Σωματείο".

Αυτά τα απλά, ΚΑΘΑΡΑ όπως δεν σας τα λέει κανείς.

Βασίλης Προκοπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου