Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Καταγγελία ΣΟΚ: Ο Σταθμάρχης έκανε το ίδιο λάθος δυό φορές - Σάπιο το σύστημα - Παράνομη η κυκλοφορία των τρένων!

"Κουμάντο κάνουν οι συνδικαλιστές, πρέπει να σταματήσει η λειτουργία όλων των τρένων"
Στην καταγγελία ότι ο 59χρονος σταθμάρχης την... ίδια μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη είχε κάνει το ίδιο λάθος προχώρησε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης.

Σύμφωνα με όσα είπε, μιλώντας στον Alpha, ο μοιραίος σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων είχε κάνει το ίδιο λάθος. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο σταθμάρχης Λάρισας έβαλε σε λάθος ράγες τρένο του προαστιακού της Λάρισας, ωστόσο ο μηχανοδηγός το αντελήφθη, ζήτησε εξηγήσεις, έκανε όπισθεν και επέστρεψε στην κύρια γραμμή. 

"Την ίδια μέρα έγινε αυτό το ολέθριο λάθος και ίσως από αυτή τη σύγχυση να επακολούθησε και δεύτερη σύγχυση λόγω της απειρίας του". Δυστυχώς σε λιγότερο από μία ώρα επανέλαβε το λάθος δεν διορθώθηκε, κι ενώ την πρώτη φορά έγινε μέσα στο σταθμό και με χαμηλή ταχύτητα, τη δεύτερη το αποτέλεσμα ήταν τραγικό και οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπων μας.

Ο κ. Αποστολέρης σημείωσε ότι αν μαζευτούν τα βιβλία και οι εποπτικοί πίνακες από όλους τους σταθμούς της Ελλάδας οι εισαγγελείς θα διαπιστώσουν ότι "είναι όλο το σύστημα στον αέρα" κι ότι δεν υπάρχει κυκλοφορία που να είναι σύννομη με τον κανονισμό. Για το επόμενο διάστημα, προέβλεψε ότι τα τρένα "θα είναι ντενεκέδες που θα κυκλοφορούν άδειοι" γιατί έχει τρωθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου και γιατί "η κυκλοφορία είναι μη σύννομη".

Είπε ακόμη ότι οι διοικήσεις όλη η ιεραρχία στο σιδηρόδρομο είναι σάπια, προσθέτοντας ότι κουμάντο στις επιθεωρήσεις και την κυκλοφορία κάνουν οι συνδικαλιστές.

δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου