Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Εκτός ΠΑΣΟΚ ο γιατρός που έδωσε την αναρρωτική στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ

Η πολλή βρώμα που έχει ο χώρος των κομματόσκυλων, αναδύεται όλο και περισσότερο, μετά το τραγικό δυστύχημα. Ψάχνανε τον Επιθεωρητή του ΟΣΕ, για να ρωτήσουν γιατί... έβαλε τον άπειρο Σταθμάρχη, γιατί ήταν μόνος του, πού ήταν οι άλλοι δύο Σταθμάρχες κι αυτός τους είπε "έχω 30 μέρες αναρρωτική" !!! Αντί να καθίσει να βοηθήσει στην έρευνα, τον έπιασε οσφυαλγία!  Ψάχνουν την άδειά του και βλέπουν ότι την έδωσε ένας γιατρός από το Νοσοκομείο Βόλου. Ψάχνουν το βιβλίο των επειγόντων, και ανακαλύπτουν ότι ο "ασθενής" δεν πέρασε από τα επείγοντα! Και τότε ποιός του έδωσε την άδεια; Ένας επιμελητής λέει, που του τηλεφώνησε ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Χαυτούρας (μέγας Πασόκος συνδικαλιστής, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Βόλου και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ), τον οποίο κατά πως φαίνεται, ΔΕΝ επισκέφτηκε ο Επιθεωρητής Νικολάου και ο επιμελητής του ΄γραψε 30 μέρες αναρρωτική, χωρίς να εξετάσει κανείς τον ΟΣΕτζή!!! Όλα απ΄το τηλέφωνο ! Μετά από μια τέτοια τραγωδία!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από λίγο ο γιατροσυνδικαλιστής διέγραψε το λογαριασμό του στο facebook ! Aμ πώς! Όσο οι βρωμιές κρύβονται είστε λαλίστατοι, μόλις πήραν χαμπάρι τη φάμπρικα των αναρρωτικών σε φίλους, συντρόφους, ψηφοφόρους, δεν ξέρετε πού να κρυφτείτε , βρωμο-κομματόσκυλα!



Εκτός των ψηφοδελτίων του στη Μαγνησία θέτει το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ τον γιατρό Νίκο Χαυτούρα, ο οποίος εμπλέκεται στη χορήγηση αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του 59χρονου σταθμάρχη της Λάρισας.

Πρόκειται για τον διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βόλου ο οποίος φέρεται να υπέδειξε στον επιμελητή της ίδιας κλινικής να δώσει άδεια 30 ημερών στον επιθεωρητή. Και οι δύο γιατροί ελέγχονται πειθαρχικά και έχουν τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

"Μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας τίθεται έκτος των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία.


Η ενέργεια αυτή γίνεται για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, μολονότι πρόκειται για παρατυπία που δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει κατ’ ουδένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα.

Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η παραμονή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά υπεύθυνου για την πολύνεκρη τραγωδία Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.

Την περιφρονητική αυτή στάση απέναντι στους θεσμούς και τη διαφάνεια υιοθέτησε άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρώντας στα ψηφοδέλτιά του τον ομόφωνα καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Είναι σαφές ποιοι εκπροσωπούν ένα νέο πολιτικό ήθος αντιμετωπίζοντας ριζικά παθογένειες και ποιοι για ασύγκριτα βαρύτερες πράξεις που πλήττουν ευθέως το δημόσιο συμφέρον, δεν κάνουν τίποτα αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους και καλύπτοντας εγκληματικές ευθύνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου