Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τα ίδια σκ@τά είναι κι οι Συριζαίοι, μόνο που τώρα βγαίνουν στους δρόμους, όχι από οργή, αλλά για να ξαναπάρουν την κουτάλα, τα λιγούρια

Πολύς θόρυβος έχει γίνει και δικαίως, για το αν η ηλικία του μοιραίου σταθμάρχη της Λάρισας που πήρε την τραγική απόφαση να οδηγήσει ...τα δύο τρένα στα Τέμπη στην ίδια σιδηροτροχιά, του επέτρεπε να αναλάβει τέτοια ευθύνη.

Σημειώνεται ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας Βασίλης Σαμαράς, ήταν για χρόνια εργαζόμενος στις αποσκευές του ΟΣΕ, πήρε μετάταξη στο υπουργείο Παιδείας και επέστρεψε στον ΟΣΕ σε ηλικία 58 ετών και ανέλαβε την ευθύνη του σταθμάρχη σε ηλικία 59 ετών, μετά από ένα χρόνο εκπαίδευσης.


Σήμερα η Απογευματινή αποκαλύπτει ότι οι μετατάξεις προσωπικού στον ΟΣΕ ήταν σύνηθες φαινόμενo όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο και δείχνει με στοιχεία, ότι επί θητείας του Χρήστου Σπίρτζη στο υπουργείο Μεταφορών, έγιναν μετατάξεις ηλικιωμένων υπαλλήλων, που ανέλαβαν μάλιστα ευθύνες σταθμαρχών, αν και η μία υπάλληλος ήταν 58 ετών (τοποθετήθηκε στο Λιανοκλάδι) και ο άλλος 62 ετών και τοποθετήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ενας άλλος υπάλληλος 58 ετών, τοποθετήθηκε κλειδούχος στην Αθήνα.


Η ανάρτηση του διεθυντή της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου