Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Στ' αρχίδια τους έγραψαν οι τραμπούκοι την κυβέρνηση ΝΔ - Ξυλοκόπησαν καθηγητή μέσα στο αμφιθέατρο

 Ζητούμε συγνώμη για το κακόηχο του τίτλου, αλλά αηδιάσαμε πια με τις ηλίθιες ανακοινώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, περί "δημοκρατίας που δεν εκβιάζεται", "κοινωνίας που δεν φοβάται", "πολιτικού κόσμου που καταδικάζει τη βία" κι άλλες παπαριές καμαρωτές. Εκατό επεισόδια έκαναν οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι, ούτε μια σύλληψη δεν ...έκανε η κυβέρνηση, παρά μόνο εκδίδει δακρύβρεχτες κλισέ ανακοινώσεις, με τις οποίες γελάνε και οι συντάκτες τους: "τι μαλακίες γράφουμε πάλι;" λένε οι ίδιοι που τις γράφουν, "αφού δεν θα τους συλλάβουμε κι αν τους συλλάβουμε, θα τους αφήσει η "αδέκαστη" ελεύθερους".

Φώτης Μακρίδης

Η ΕΙΔΗΣΗ:




Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το μεσημέρι της Τρίτης και ξυλοκόπησαν καθηγητή την ώρα του μαθήματος. Φοιτητές που επιχείρησαν να προστατέψουν τον καθηγητή δέχτηκαν και οι ίδιοι χτυπήματα από τους κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής είπε στους αστυνομικούς ότι πιστεύει πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του κρύβονται τρεις καθηγητές με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου