Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Όλη η αλήθεια για την απόφαση "ΒΟΜΒΑ" του ΣΤΕ για τα 20,5 στρέμματα του Κόδρα!


Απόφαση ΒΟΜΒΑ χαρακτήρισαν οι επικεφαλείς 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμαριάς, την απόφαση του ΣΤΕ που δικαιώνει τον ΑΟΟΑ για τα 20,5 στρέμματα εντός του στρατοπέδου Κόδρα. 

Για γέλια ή για κλάματα, θα αναρωτηθούμε εμείς; Δυστυχώς οι Καλαμαριώτες γίνονται καθημερινά μάρτυρες του ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου της αντιπολίτευσης στον εν λόγω Δήμο, καθώς ο λαϊκισμός και το ψέμα περισσεύει! 

Μια υπόθεση που ξεκινάει από 2015 με μια προσφυγή του ΑΟΟΑ (φερόμενου ως ιδιοκτήτη των 20,5 στρεμμάτων) κατά του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του 2014, η οποία εκδικάστηκε το 2019 και δημοσιεύτηκε το 2021, είναι σίγουρα ΒΟΜΒΑ για τους αδαής και αυτούς που ασχολούνται με το ζήτημα ευκαιριακά για να κάνουν στείρα αντιπολίτευση. Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα καθώς όλοι γνώριζαν τις δυσκολίες του ζητήματος, κάτι που άλλωστε έχει επισημανθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να μην ξεχνάμε φυσικά ότι μεγάλη ευθύνη στο χειρισμό του παραπάνω ζητήματος έχει και η σημερινή αντιπολίτευση καθώς επί θητείας της δεν έκανε απολύτως καμία προσπάθεια για διευθέτηση του ζητήματος. Αντί λοιπόν να έχει το πολιτικός θάρρος να ζητήσει συγνώμη από τους Καλαμαριώτες για την ολιγωρία της, υπόγραψε την κοινή ανακοίνωση των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης σα να μην υπήρξε ποτέ διοίκηση.

Όσο για το τι έπραξε η σημερινή δημοτική αρχή. Σε αυτό δεν θα απαντήσουμε εμείς. Δεν είμαστε λιβανιστήρι κανενός. Όποιος αγαπάει τον τόπο του και έχει ασχοληθεί με το ζήτημα γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης.

Κλείνοντας, το ζήτημα φυσικά και είναι περίπλοκο και δύσκολο. Σίγουρα χρειάζεται εγρήγορση και σύμπνοια έτσι ώστε να υπάρξει επιτέλους ένα ενιαίο μέτωπο στις διεκδικήσεις του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου