Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Χαμός με Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: «Ντροπή σου, αλητήριε!»

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια αφού επανέλαβε ότι «… είναι της μόδας οι καταγγελίες για βιασμό» προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ έκανε κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη. Κατηγόρησε τον παρουσιαστή της εκπομπής αφήνοντας αιχμές για την αποχώρηση παλιάς..... συνεργάτιδάς του. Αυτό προκάλεσε την οργή του πολύπειρου δημοσιογράφου. Ο διάλογός τους ήταν ο εξής:

Παπαδάκης: Εγώ εύχομαι ποτέ να μην τύχει σε πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός σας, για κανένα παιδί κάτι τέτοιο. Είπατε ότι θα έπρεπε αμέσως να πάει να καταγγείλει τον βιασμό της. Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση αυτού του κοριτσιού;



Δικηγόρος: Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου…

Παπαδάκης: Μα τι λέτε τώρα; Ακυρώνεται όλο αυτό το κίνημα που δημιουργήθηκε και επιτέλους οι γυναίκες άνοιξαν το στόμα τους. Είπατε κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο, είπατε ότι ακυρώνεται την όποια καταγγελία που δεν έγινε έγκαιρα.



Δικηγόρος: Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές.

(δημοσίευμα του 2019 > https://www.irafina.gr/me-iche-viasi-psichika-sokaroun-i-apokalipsis-gia-mpagia-antonopoulou-ke-giorgo-papadaki/)





Παπαδάκης: Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για μένα; Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!

Δικηγόρος: Η κ. Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για σας.

Παπαδάκης: Θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου! Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου! Πάρτε τον! Ντροπή σου, αλητήριε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου