Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Διαστημικό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ και 0-4

 Φωτιές έβγαζε ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διαλύοντας με 0-4 τον Βόλο, σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. 

Δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο για τον...

Δικέφαλο που είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.Ο ΠΑΟΚ πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, κράτησε την μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε με συνεχείς πάσες να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. 

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ζίβκοβιτς απείλησε με σουτ, ενώ ακολούθησαν δυο τελικές προσπάθειες του Κούρτιτς, η μία βρήκε το εξωτερικό δοκάρι, μέσα στο πρώτο 15λεπτο του ματς. Η υπεροχή του Δικεφάλου συνοδεύτηκε με γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Ο Μίτριτσα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Φερνάντεζ κερδίζοντας το πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς και έγραψε το 0-1. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί και έβγαλαν ακόμα περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους στη συνέχεια. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε με τελικές του Άκπομ στο 24’ και στο 26’, έγινε όμως πραγματικότητα στο 29’. Μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και πρώτη κεφαλιά του Κούρτιτς, ο Ίνγκασον με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2. Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Ο Ζίβκοβιτς στο 38’ έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία για να βρει δίχτυα από κοντά, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τον Βόλο ήρθε στο 44’ όταν ο Μπαρτόλο νικήθηκε από κοντά από τον Πασχαλάκη. Έτσι, το 0-2 παρέμεινε. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε χωρίς αλλαγές το δεύτερο μέρος, έχοντας όμως την ίδια ενέργεια στο παιχνίδι του. Μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε δυο φορές κοντά σε ένα τρίτο γκολ, αλλά τα τελειώματα των Άκπομ και Μπίσεσβαρ δεν βρήκαν δίχτυα. Ο μονόλογος του Δικεφάλου συνεχίστηκε, στο 60’ η κοντινή προβολή του Άκπομ έφυγε άουτ, ενώ στο 61’ ο Κλέιμαν απέκρουσε δυνατό σουτ του Ζίβκοβιτς

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 64’. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Σάστρε με σουτ έστειλε την μπάλα στο “Γ” κάνοντας το 0-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με ένα καλό σουτ του Φεράρι που αποκρούστηκε από Πασχαλάκη και δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ. Οι παίκτες του Βόλου πήραν μέτρα στο γήπεδο, το ματς “άνοιξε” και ο ΠΑΟΚ “χτυπούσε” στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ήρθε το τέταρτο γκολ. Στο 73’, ο Μιτρίτσα σέρβιρε στον Άκπομ που με κοντινό σουτ έκανε το 0-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου