Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Ο Ιωάννης Νασιούλας επικεφαλής του ψηφοδελτίου Εμφιετζόγλου στην Θεσσαλονίκη

 “Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του ευπατρίδη Πρόδρομου Εμφιετζόγλου να ηγηθώ του ψηφοδελτίου του στην Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνω άμεσα την συγκρότηση ενός... συνδυασμού νίκης, ενότητας και ηγεσίας. Η δημοκρατία μας χωράει όλους και η πατρίδα έχει ανάγκη από ανθρώπους με φως”! 

 Αυτή είναι η δημόσια ανακοίνωση του Ιωάννη Νασιούλα, που τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. 

 Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου του CIRIEC International. Υπήρξε συνιδρυτής της Εταιρείας Κοινωνικής Ανάπτυξης, παρά τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο. Ο Γιάννης Νασιούλας είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ιωάννης Νασιούλας – Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της “Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης” υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Νασιούλα-Τσιώνη και έχουν μία κόρη, την Σοφία. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου