Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Δικαστήριο διέταξε τον FDA να δίνει τα έγγραφα αδειοδότησης του Pfizer (450.000 σελίδες) με ρυθμό 55.000 σελίδες το μήνα


 Ο δικηγόρος Aaron Siri, ξεκίνησε έναν αγώνα, κάνοντας χρήση του γνωστού πλέον νόμου FOIA (για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε πληροφορίες), να αποκτήσει τα έγγραφα του φακέλου αδειοδότησης του εμβολίου της Pfizer. Ο FDA απάντησε ότι τα του τα δώσει ...το 2096. Ο ίδιος γράφει στο blog του:


ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΑΞΕ την FDA ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ COVID-19 της PFIZER ΜΕ ΡΥΘΜΟ 55.000 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟ ΜΗΝΑ! (μεχρι τώρα ο FDA έλεγε ότι θα δίνει 500 σελίδες το μήνα)

Μια μεγάλη νίκη για τη διαφάνεια που αφαιρεί τον ασφυκτικό περιορισμό που είχαν οι αρχές για την «υγεία» βάσει δεδομένων που χρειάζονται ανεξάρτητοι επιστήμονες να προσφέρουν λύσεις και να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα με το πρόγραμμα εμβολίων.


Aaron Siri
7 Ιανουαρίου

Εκ μέρους ενός πελάτη, η εταιρεία μου ζήτησε από το FDA να παράσχει όλα τα δεδομένα που υποβλήθηκαν από την Pfizer για την αδειοδότηση του εμβολίου της για τον Covid-19. Η FDA ζήτησε από το Δικαστήριο άδεια ώστε να απαιτείται μόνο η παραγωγή με ρυθμό 500 σελίδων το μήνα, κάτι που θα χρειαζόταν πάνω από 75 χρόνια για να παραχθούν όλα τα έγγραφα.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε σθεναρά το αίτημα του FDA και διέταξε τον FDA να παράγει όλα τα δεδομένα σε ένα κλιπ 55.000 σελίδων το μήνα!

Αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για τη διαφάνεια και αφαιρεί ένα από τα εμπόδια που είχαν οι ομοσπονδιακές αρχές «υγείας» σχετικά με τα δεδομένα που χρειάζονται για ανεξάρτητους επιστήμονες για να προσφέρουν λύσεις και να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα με το τρέχον πρόγραμμα εμβολίων – ζητήματα που περιλαμβάνουν μείωση της ανοσίας , παραλλαγές που αποφεύγουν την ανοσία εμβολίων και, όπως έχει επιβεβαιώσει το CDC, ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μετάδοση.

Κανένα άτομο δεν πρέπει ποτέ να εξαναγκαστεί να συμμετάσχει σε μια ανεπιθύμητη ιατρική διαδικασία. Και ενώ είναι αρκετά κακό που η κυβέρνηση παραβίασε αυτό το βασικό δικαίωμα ελευθερίας επιβάλλοντας το εμβόλιο Covid-19, η κυβέρνηση ήθελε επίσης να κρύψει τα δεδομένα περιμένοντας να παράγει πλήρως αυτό στο οποίο βασιζόταν για την άδεια χρήσης αυτού του προϊόντος μέχρι να πεθάνει σχεδόν κάθε Αμερικανός που είναι ζωντανός σήμερα . Αυτή η μορφή διακυβέρνησης είναι καταστροφική για την ελευθερία και αντίθετη προς τη διαφάνεια που απαιτείται σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Διατάζοντας την έγκαιρη δημοσιοποίηση των εγγράφων, ο δικαστής αναγνώρισε ότι η δημοσιοποίηση αυτών των δεδομένων είναι ύψιστης δημόσιας σημασίας και θα πρέπει να είναι μία από τις υψηλότερες προτεραιότητες του FDA. Στη συνέχεια ανέφερε εύστοχα τον Τζέιμς Μάντισον να λέει ότι μια «λαϊκή κυβέρνηση, χωρίς λαϊκή πληροφόρηση ή τα μέσα απόκτησής της, δεν είναι παρά ένας πρόλογος μιας φάρσας ή μιας τραγωδίας» και ο Τζον Φ. Κένεντι να εξηγεί ότι «ένα έθνος που φοβάται να αφήστε τον λαό του να κρίνει την αλήθεια και το ψέμα σε μια ανοιχτή αγορά είναι ένα έθνος που φοβάται τους ανθρώπους του».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της εντολής του Δικαστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου