Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Πιο εμετικό δεν γίνεται

 Είχα πολύ καιρό να δω, "ειδήσεις" στο MEGA , το απόγευμα με τον Ευαγγελάτο και ...έκανα πολύ καλά. Ολόκληρο το δήθεν δελτίο είναι μια κατά παραγγελίαν εμετική θεατρική παράσταση εκφοβισμού των ανεμβολίαστων. Φαίνεται ότι... ένα ολόκληρο επιτελείο σκηνοθετών, ψάχνει ειδήσεις, άτομα, καταστάσεις, τις θεατροποιεί και τις προβάλει με θεατρικό πάντα τρόπο, εκμεταλλευόμενο κάθε δυνατότητα της τεχνολογίας να αλλοιώσει την ορθή κρίση του θεατή, με φανταχτερά χρώματα, πομπώδη αφήγηση, υποβλητικούς ήχους κ.λπ. Ξεπέρασε και τα αμερικανικά κανάλια στις τεχνικές προπαγάνδας με μοναδικό σκοπό, να χειραγωγήσει. Να υπνωτίσει τον θεατή και να του περάσει ντε και καλά τα μηνύματα που θέλει. Με λύσσα!

Μα γιατί έχει αυτός ο απεχθής ηθοποιός (και καθόλου δημοσιογράφος) τόσο μα τόσο ζόρι να εκφοβίσει τους ανεμβολίαστους; Λες και κάποιος τον σημαδεύει με ένα όπλο την ώρα που λέει το δελτίο και του λέει "αν δεν τρομάξεις αρκετά τον κόσμο, σε πυροβολώ στο κεφάλι, δώσε τα ρέστα σου στο καραγκιοζλίκι".

Νομίζω ότι σε ολόκληρη τη ζωή μου, δεν έχω ξαναδεί τόσο εμετικό άνθρωπο, όσο ο Ευαγγελάτος (και όλο το επιτελείο που στήνει αυτή την εμετική θεατρική παράσταση, που την ονομάζουν οι αχρείοι "ενημέρωση").

Ξέρασα και ομολογώ: δεν το ξανακάνω!


Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου